Λαχτάρα για ψωμί και μακαρόνια: Τι την προκαλεί;

Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι μπορούμε να αναγνωρίσουμε πέντε βασικές γεύσεις: γλυκό, αλμυρό, πικρό, ξινό και τη γεύση «umami» που προστέθηκε στη λίστα πριν επτά χρόνια.

Λαχτάρα για ψωμί και μακαρόνια: Τι την προκαλεί;

Σύμφωνα με νεώτερα ερευνητικά δεδομένα όμως υπάρχει και μία έκτη αίσθηση η οποία εξηγεί την ακατανίκητη επιθυμία μας να φάμε μακαρόνια ή να πέσουμε με τα μούτρα σε μία φραντζόλα ψωμί...

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή