Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 31/05: Μην μπλέκεις τη φαντασία σου με την πραγματικότητα!

Ζώδια - Υδροχόος: Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου τα αφήνει όλα ανοικτά κι όσο πιθανό είναι να «τραβήξεις» κοντά σου ένα πρόσωπο με λεπτούς τρόπους και φυσική ευγένεια
Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί στο να ονειρευτείς μια καλύτερη ζωή ή/και να εμψυχώσεις άλλους
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί στο να ονειρευτείς μια καλύτερη ζωή ή/και να εμψυχώσεις άλλους, εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις, μην μπλέξεις όμως τη… φαντασία σου με την πραγματικότητα! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Κριό σηματοδοτεί ευτυχείς συμπτώσεις, που δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις. Επιπλέον τροφοδοτεί το «άνοιγμα» του μυαλού σου, ίσως και την συμμετοχή σου σε έναν εντατικό κύκλο επιμόρφωσης. Αν τώρα σου προκύψουν και κάποια... παρατράγουδα στο δρόμο ή στο διαδίκτυο, να θυμάσαι ότι η υπερβολική έκταση που θα πάρουν κάποια πράγματα δεν συνάδει με την ουσία.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 31/05

Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου τα αφήνει όλα ανοικτά κι όσο πιθανό είναι να «τραβήξεις» κοντά σου ένα πρόσωπο με λεπτούς τρόπους και φυσική ευγένεια, άλλο τόσο είναι να «παραμυθιαστείς», πέφτοντας θύμα υποσχέσεων που δίνονται απλά και μόνον για να σε «τουμπάρουν». Μπορείς ωστόσο να πράξεις κι εσύ αναλόγως, αν και σε κάθε περίπτωση το πιθανότερο είναι να μείνουν όλα στα πλαίσια της φαντασίας και των… φαντασιώσεων!