Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 01/06: Ίσως αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από επιλογές άλλων

Ζώδια - Tοξότης: Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να πάρεις ένα ρίσκο, δεν είναι όμως καθόλου βέβαιο ότι θα σου «βγει», ίσως μάλιστα να προκληθεί μεγάλη αναταραχή.
Είναι γνωστό ότι «τα ετερώνυμα έλκονται» αλλά αυτήν την φορά πρόσεχε μη το… παρακάνεις
astrology.gr
1'

Ο Ήλιος απέναντί σου σηματοδοτεί την επαφή σου με κάποιον/α, που παρότι σε «ξενίζει» με τις επιλογές του ή έχει έναν εξ ορισμού ανταγωνιστικό ρόλο, μπορεί να γίνει συνεργάτης σου, έστω και για μια και μοναδική φορά. Αντίθετα όμως είναι πιθανό να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να πάρεις ένα ρίσκο, δεν είναι όμως καθόλου βέβαιο ότι θα σου «βγει», ίσως μάλιστα να προκληθεί μεγάλη αναταραχή μεταξύ ημετέρων και… ημετέρων. Αν πάλι έχεις παιδιά, προστάτεψέ τα από την «κακιά στιγμή».

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/06

Είναι γνωστό ότι «τα ετερώνυμα έλκονται» αλλά αυτήν την φορά μπορεί να το… παρακάνεις με μια επιλογή που μπορεί να «σταθεί» μόνον σαν πείραμα, είτε σε σχέση με τον χαρακτήρα σου, είτε με τον περίγυρό σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, υπάρχει «αίτημα» ανανέωσης κι ίσως κάτι τέτοιο να προκύψει από μόνο του, ύστερα από την απρόσμενη διαμόρφωση νέων συνθηκών είτε στην ζωή του/της συντρόφου σου, είτε στην δική σου.