Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 10/06: Αυξάνονται οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα σου

Ζώδια - Αιγόκερως: Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί ελλείψεις ή βλάβες που εξ αιτίας τους θα επιφορτιστείς και με μερικές ακόμη δουλειές!
Η Σελήνη στο Ζυγό σε «φορτώνει» με υποχρεώσεις και καθήκοντα και καλά θα κάνεις να εξαντλήσεις τον επαγγελματισμό σου
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στο Ζυγό σε «φορτώνει» με υποχρεώσεις και καθήκοντα και καλά θα κάνεις να εξαντλήσεις τον επαγγελματισμό σου, έχοντας συνάμα το νου σου για λάθη και παραλείψεις άλλων. Επιπλέον όμως όρισε και τα πλαίσια της υπευθυνότητάς σου, ώστε να μη βρεθείς απολογούμενος/η για πράγματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί ελλείψεις ή βλάβες που εξ αιτίας τους θα επιφορτιστείς και με μερικές ακόμη δουλειές! Επιπλέον, «παίζει» να ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας, ίσως όμως και να προσφέρεις έργο σε πάσχοντες ή να περιθάλψεις ένα pet.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 10/06

Αν είσαι μόνος/η, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσηλωθείς στις δουλειές σου, που ούτε λίγες είναι, ούτε εύκολες. Εξ άλλου δεν πρόκειται να σου τύχει και κάτι «της προκοπής», τουλάχιστον με τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σου σε απομακρύνουν τελικά από το ταίρι σου, που… ίσως και να ψάξει να βρει αλλού, αυτό που του λείπει!

Σχετικές ειδήσεις