Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 11/06: Αναμένονται αλλαγές στα εργασιακά σου

Ζώδια - Tοξότης: Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ευνοεί τα οικονομικά σου, μέσα από μυστικές επαφές ή/και την αποκάλυψη «κομβικών» πληροφοριών.
Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού να «δείχνει» τα εργασιακά σου αναμένονται αλλαγές ή πράγματα που δεν συνηθίζονται, κάτι που μάλλον θα σου αρέσει.
astrology.gr
1'

Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού να «δείχνει» τα εργασιακά σου αναμένονται αλλαγές ή πράγματα που δεν συνηθίζονται, κάτι που μάλλον θα σου αρέσει. Μάλιστα, το έδαφος είναι πρόσφορο για να προσελκύσεις μια ιδιαίτερη πελατεία. Επιπλέον, σε θέματα υγείας και διατροφής μπορεί να υιοθετήσεις μια νέα πρωτοποριακή αγωγή. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ευνοεί τα οικονομικά σου, μέσα από μυστικές επαφές ή/και την αποκάλυψη «κομβικών» πληροφοριών, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια αποζημίωση, έχοντας τις κατάλληλες «άκρες».

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 11/06

Ο Άρης στον Κριό δεν… φείδεται προκλήσεων κι αν είσαι μόνος/η, η ζωή μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που μέχρι χθες υπήρχαν μόνον σε μια… άκρη του μυαλού σου, ίσως μάλιστα να συμβεί κάτι απρόσμενο όσο και «εξωτικό» με ένα πρόσωπο που σου παρέχει υπηρεσίες ή κινείται στο χώρο της εργασίας σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ο «άνεμος ελευθερίας» που φυσά, θα την θέσει υπό αμφισβήτηση.