Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 12/06: Ίσως χρειαστεί να βάλεις φρένο σε προκλητικές συμπεριφορές

Ζώδια - Ταύρος: Με τον Άρη στο 12ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να φροντίσεις άμεσα δικά σου εσωτερικά ή/και ψυχολογικά θέματα 
Η Σελήνη απέναντί σου σε «φορτώνει» με προβλήματα και υποχρεώσεις
astrology.gr
1'

Η Σελήνη απέναντί σου σε «φορτώνει» με προβλήματα και υποχρεώσεις άλλων κι εδώ είναι που θα πρέπει να βρεις το μέτρο ανάμεσα στις δικές σου επιδιώξεις και σε εκείνα που σου εμφανίζονται ως αναγκαιότητα. Ίσως βέβαια χρειαστεί να βάλεις «φρένο» και σε κάποιες συμπεριφορές που… παραείναι προκλητικές για τα δεδομένα σου, «βγάζοντας» τον πιο αυστηρό εαυτό σου. Παράλληλα, με τον Άρη στο 12ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να φροντίσεις άμεσα δικά σου εσωτερικά ή/και ψυχολογικά θέματα αλλά και να έχεις το νου σου για παρασκηνιακές δράσεις σε βάρος σου, αφού κάποιος/α δεν έχει ξεχάσει μια παλιά υπόθεση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/06

Αν είσαι μόνος/η και ενδώσεις σε μια σχέση, να ξέρεις ότι στην πορεία της θα αποδειχθεί αρκετά κουραστική ή προβληματική, ίσως μάλιστα να περάσει πολύς χρόνος μέχρι να αρθούν εμπόδια που την καθιστούν μη λειτουργική στην πράξη. Μπορεί βέβαια να βιώσεις και μια… σωτήρια, στην προκειμένη περίπτωση, απόρριψη! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να χειριστείς τα θέματά της ρεαλιστικά και χωρίς… πείσματα!