Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 12/06: Μπορεί να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη

Ζώδια - Παρθένος: Ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σου δίνει κίνητρο για να μαζέψεις χρήματα ή/και να διεκδικήσεις τα… δίκια σου.
Με τη Σελήνη στο Σκορπιό να βάζει σε πρώτη προτεραιότητα όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν, έχεις κάθε λόγο να επιμείνεις σε λεπτομέρειες.
astrology.gr
1'

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό να βάζει σε πρώτη προτεραιότητα όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν, έχεις κάθε λόγο να επιμείνεις σε λεπτομέρειες που κατά την κρίση σου είναι σημαντικές και καθοριστικές για τη διασφάλιση μιας κατάστασης, αφού σήμερα η πρόνοια… σώζει! Ωστόσο μπορεί να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στη ζωή συγγενικού σου προσώπου. Παράλληλα, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σου δίνει κίνητρο για να μαζέψεις χρήματα ή/και να διεκδικήσεις τα… δίκια σου, θα χρειαστεί ωστόσο να αμυνθείς και απέναντι σε συμπεριφορές ή απαιτήσεις εκείνων που θεωρούν πως τους χρωστάς κάτι από παλιά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/06

Αν είσαι μόνος/η, έχεις την τάση να υποτιμήσεις τον συναισθηματικό παράγοντα, δίνοντας έμφαση στα οφέλη που μπορείς να αποκομίσεις από μια σχέση, ωστόσο το «σταυρόλεξο» θα είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο υπολογίζεις. Μπορείς πάντως να ελπίζεις σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, η προτεραιότητα που δίνεις στην καριέρα σου μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας… απιστίας από την πλευρά του/της συντρόφου σου.

Σχετικές ειδήσεις