Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 12/06: Η μέρα δεν είναι καλή για ψυχαγωγικές εξόδους και ταξίδια

Ζώδια - Ιχθύες: Ο  Άρης στο 2ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διεκδικήσεις όλα εκείνα που θεωρείς πως σου ανήκουν ή/και έχεις στερηθεί.
Όσο κι αν μια αργία προσφέρεται για μικρές ή μεγαλύτερες «αποδράσεις», δυστυχώς, η ημέρα δεν είναι καλή για καθαρά ψυχαγωγικές εξόδους και ταξίδια.
astrology.gr
1'

Όσο κι αν μια αργία προσφέρεται για μικρές ή μεγαλύτερες «αποδράσεις», δυστυχώς, η ημέρα δεν είναι καλή για καθαρά ψυχαγωγικές εξόδους και ταξίδια, αφού το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείς από εμπόδια και καθυστερήσεις. Επιπλέον, με τη Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να προκύψουν υποχρεώσεις ή σύνθετα προβλήματα που θα περιορίσουν τον ελεύθερο χρόνο σου. Παράλληλα, ο Άρης στο 2ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διεκδικήσεις όλα εκείνα που θεωρείς πως σου ανήκουν ή/και έχεις στερηθεί, ίσως όμως να σου προκύψει και μια έντονη διαμάχη με κάποιον/α, με αφορμή κι αιτία μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/06

Σήμερα «μετράει» περισσότερο η ορθολογική αντιμετώπιση των καταστάσεων και με αυτήν θα… πας μπροστά! Επειδή όμως στα δικά σου θέματα υπάρχει όσο να 'ναι ένα υποκειμενικό φίλτρο, καλό είναι να ξεκινήσεις από την επίλυση προβλημάτων άλλων κι αυτό γίνει με την ιδιότητα του ειδικού ακόμα καλύτερα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν θα σου επιτρέψουν να την χαρείς όσο θα ήθελες.