Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 13/06: Μπορεί κάποια λόγια να αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες χορδές σου

Ζώδια - Ιχθύες: Επιπλέον, πέρα από τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα, ένα ταξίδι μπορεί να αποκτήσει και επαγγελματικό περιεχόμενο.
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σηματοδοτεί χρήσιμες συζητήσεις και πληροφορίες
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στον Τοξότη προσφέρει πολλαπλές επιλογές στη ζωή σου, μένει όμως να αντέξεις τη διαρκή έκθεσή σου και να μην αλλάζεις κατεύθυνση κάθε τρεις και λίγο, παρασυρμένος/η από τις εντυπώσεις ή θέλοντας να διαφύγεις από υποχρεώσεις κι υπευθυνότητες, που «απαιτεί» ένας πρωταγωνιστικός ρόλος. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σηματοδοτεί χρήσιμες συζητήσεις και πληροφορίες, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια αλληλοεξυπηρέτηση, με γείτονα ή συγγενή σου. Επιπλέον, πέρα από τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα, ένα ταξίδι μπορεί να αποκτήσει και επαγγελματικό περιεχόμενο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/06

Μπορεί κάποια λόγια να αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες χορδές σου αλλά επειδή δεν θες και πολύ για να την… ξαναπατήσεις με «ποιητές», αν είσαι μόνος/η προτίμησε εκείνον/η που δείχνει στην πράξη την αγάπη και το ενδιαφέρον του/της για σένα, ίσως μάλιστα να έχεις την ευκαιρία σου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μια συζήτηση θα βοηθήσει πολύ στο να νιώσεις ασφαλής και συναισθηματικά και υλικά.