Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 14/06: Αν είσαι μόνος μπορεί να υπάρξει μια επανασύνδεση με παλιά αγάπη

Ζώδια - Κριός: Αν πάλι σου προκύψει κάποιο θέμα υγείας, φαίνεται να έχει ψυχοσωματικά αίτια και… δεν είναι αυτό που νομίζεις!
Ετοιμάσου να ξανοιχτείς στον έξω κόσμο
astrology.gr
1'

Η Πανσέληνος προσφέρεται για φιλοσοφικές αναζητήσεις αλλά και για επιλογές που σε «ταξιδεύουν» ή/και σε χαλαρώνουν, όπως είναι για παράδειγμα ο κινηματογράφος και η μουσική, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με άτομα που ασχολούνται με μαντικές τέχνες. Ωστόσο, στα πιο... γήινα θέματα της καθημερινότητας κυριαρχούν τα ψέματα και η παραπληροφόρηση, ενώ αν ταξιδέψεις τσέκαρε λάδια ψυγείο και... GPS, αφού γι αλλού θα ξεκινήσεις κι αλλού θα βρεθείς! Αν πάλι σου προκύψει κάποιο θέμα υγείας, φαίνεται να έχει ψυχοσωματικά αίτια και… δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 14/06

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, με τον Άρη στο ζώδιό σου, ενδέχεται να προκύψει «θέμα» με αφορμή ένα πρόσωπο του παρελθόντος, που... βρήκε την ώρα να επανεμφανιστεί! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να υπάρξει μια επανασύνδεση με μια παλιά σου αγάπη, κάτι όμως που εκτός από το… αναζωπυρωμένο πάθος θα επαναφέρει αναπόφευκτα στο προσκήνιο και όλα εκείνα τα αρνητικά, που συνέβαλαν στο να διακοπεί η σχέση σας.