Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 15/06: Ένα πρόσωπο μπορεί… εύκολα να εκφράσει τον έρωτά του για σένα

Ζώδια - Ταύρος: Αν τώρα επανεμφανιστεί κι ένα θέμα υγείας, που νόμιζες πως το είχες ξεφορτωθεί για πάντα, πριν πάρεις… σβάρνα τους γιατρούς, δες τι έχει «φυλαγμένο» για σένα η παραδοσιακή ιατρική.

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 15/06: Ένα πρόσωπο μπορεί… εύκολα να εκφράσει τον έρωτά του για σένα
Αν είσαι σε σχέση, καλό είναι να δώσεις προτεραιότητα στο ταίρι σου, αφήνοντας κατά μέρος τα «παιχνιδίσματα» με άλλους/ες,
astrology.gr
1'

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω θα έχεις ερεθίσματα, που θα σου δώσουν τροφή για σκέψη, ενώ ανάλογα χρήσιμη μπορεί να αποδειχθεί και μια διαδικτυακή αναζήτηση, Αν ταξιδέψεις όμως, θα γίνει… από υποχρέωση! Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα μπορεί να ανασύρει θέματα που για πολύ καιρό ήταν κρυμμένα ή σε… βαθιά ύπνωση, εξ αιτίας του ότι σε είχαν πληγώσει, ενώ «παίζει να αναβιώσει και μια παλιά έχθρα. Αν τώρα επανεμφανιστεί κι ένα θέμα υγείας, που νόμιζες πως το είχες ξεφορτωθεί για πάντα, πριν πάρεις… σβάρνα τους γιατρούς, δες τι έχει «φυλαγμένο» για σένα η παραδοσιακή ιατρική.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 15/06

Με την Αφροδίτη στα μέρη σου, ένα πρόσωπο μπορεί… εύκολα να εκφράσει τον έρωτά του για σένα, κι επειδή δεν είσαι σε φάση που να... χαλάς χατίρια, όλα είναι ανοικτά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να δώσεις προτεραιότητα στο ταίρι σου, αφήνοντας κατά μέρος τα «παιχνιδίσματα» με άλλους/ες, πολύ περισσότερο που κάποιος/α θα επιχειρήσει να σε παγιδέψει, θεωρώντας πως «χρωστάς και πρέπει να πληρώσεις».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή