Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 17/06: Βρίσκεσαι σε μια περίοδο... «βλέποντας και κάνοντας»

Ζώδια - Δίδυμοι:  Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλείσαι ταυτόχρονα να αναλάβεις τις ευθύνες σου αλλά και να ανανεώσεις την σχέση σου
Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε δεν αποκλείεται μια αρχικά «αδιάφορη» επαφή σου να εξελιχθεί απρόσμενα σε «φάση»
astrology.gr
1'

Σήμερα έχει νόημα να είσαι πιο υπεύθυνος/η σε κάποια πράγματα και να επιλέξεις λύσεις που είναι μεν χρονοβόρες αλλά και αξιόπιστες, μάλλον όμως θα χρειαστείς και τους… δύο εαυτούς σου, αφού η Σελήνη στον 3ο ηλιακό οίκο σου προσφέρεται για «τρέλες» ή/και για να εντρυφήσεις σε ζητήματα, που δεν απασχολούν την πλειοψηφία, Όσο για την «κανονικότητα» που θα έπρεπε να διέπει ταξίδια, μετακινήσεις ή νομικά ζητήματα, μάλλον… αγνοείται, οπότε δεν έχεις κι εσύ παρά να εφαρμόσεις στην πράξη το «βλέποντας και κάνοντας». Ίσως πάλι να «γυρίσει» απροσδόκητα η σχέση σου με έναν συγγενή σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 17/06

Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλείσαι ταυτόχρονα να αναλάβεις τις ευθύνες σου αλλά και να ανανεώσεις την σχέση σου κάνοντας κάτι το διαφορετικό που θα εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι σου. Αντιφατικό μεν, εφικτό δε για σένα! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε δεν αποκλείεται μια αρχικά «αδιάφορη» επαφή σου να εξελιχθεί απρόσμενα σε «φάση», αν όμως ζητάς κάτι το αξιόπιστο θα το βρεις σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή/και με κάποιον/α χωρισμένο/η.