Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 23/06: Δεν θα σώσεις εσύ τον κόσμο από τους «κακούς»

Ζώδια - Κριός: Με τον Άρη στα μέρη σου, σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες ενοχλητικές στιγμές.
Η κοινή συνισταμένη είναι μια κλιμακούμενη ένταση που τελικά θα σε αναγκάσει να δείξεις είτε τον καλύτερο, είτε το χειρότερο εαυτό σου.
astrology.gr
1'

Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα, που δεν έχουν καλές προθέσεις, αν όμως δεν «σε παίρνει» να αντιδράσεις, άσε τους ηρωισμούς κατά μέρος, πολύ περισσότερο αν πρόκειται για μια υπόθεση που αφορά άλλους. Δεν θα σώσεις εσύ τον κόσμο από τους «κακούς»!

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους… ανοίγει λογαριασμό στις βόλτες, τις εκδρομές και τα ψυχαγωγικά δρώμενα. Επιπλέον, μια ευχάριστη είδηση ή/και ένα «φρεσκάρισμα» στην εξωτερική σου εμφάνιση θα σου ανεβάσει την διάθεση, ενώ ένας γείτονας ή συγγενής σου θα σου ομορφύνει τη ζωή.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/06

Επικοινωνιακά «το ‘χεις» κι από φιλοφρονήσεις να φαν κι οι κότες αλλά με τον Άρη στα μέρη σου, σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες ενοχλητικές στιγμές. Πάντως, είτε εκνευριστείς από την συμπεριφορά και τις επιλογές του/της συντρόφου σου, είτε «συγκλονιστείς» από μια νέα γνωριμία, η κοινή συνισταμένη είναι μια κλιμακούμενη ένταση που τελικά θα σε αναγκάσει να δείξεις είτε τον καλύτερο, είτε το χειρότερο εαυτό σου.