Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07: Τα περιουσιακά σου παίζουν πρωταρχικό ρόλο σήμερα

Ζώδια - Zυγός: Με την Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου να γίνεται… λίγο ποιήτρια και λίγο φιλόσοφος, ακολούθησε κι εσύ ένα ανάλογο μονοπάτι.

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07: Τα περιουσιακά σου παίζουν πρωταρχικό ρόλο σήμερα
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε παραπέμπει σε διεργασίες όπου η οικογένεια και τα περιουσιακά σου παίζουν πρωταρχικό ρόλο.
astrology.gr
1'

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε παραπέμπει σε διεργασίες όπου η οικογένεια και τα περιουσιακά σου παίζουν πρωταρχικό ρόλο. Πέρα όμως από τα αμιγώς δικά σου κι όλα εκείνα που θα διαδραματιστούν σε στενό κύκλο, προβλέπεται μια γενικότερη στροφή στο παρελθόν, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις πρόσβαση σε παλιές πηγές ή/και σε οτιδήποτε άλλο υπάρχει φυλαγμένο στο «χθες» κι έχει θέση στο «σήμερα». Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου να γίνεται… λίγο ποιήτρια και λίγο φιλόσοφος, ακολούθησε κι εσύ ένα ανάλογο μονοπάτι, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα αμιγώς ψυχαγωγικά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/07

Η ανάγκη σου σήμερα είναι να «χουχουλιάσεις» με τον άνθρωπο που αγαπάς κι αν βρίσκεται όντως δίπλα σου και «κατεβάσεις ρολά» το πολύ-πολύ να αρχίσουν να χτυπάνε τα τηλέφωνα, που είσαι, που χάθηκες Ζυγός πράμα κλπ. Εξ άλλου για προβλήματα θα σου μιλήσουν και γιατί παρακαλώ να χαλάσεις το κοκούνιγκ; Αν όμως το «πρόσωπο» που επιθυμείς διακαώς δεν βρίσκεται πλάι σου, τότε θα περάσεις σε καθεστώς… Μάρθας Βούρτση!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή