Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 13/07: Διατήρησε τη καχυποψία σου

Ζώδια - Σκορπιός: Η Αφροδίτη στους Διδύμους προσφέρεται για καλλιτεχνικά ή πολιτιστικά δρώμενα και μακάρι η ζωή να ήταν… σινεμά αλλά δεν είναι η άτιμη.
Η Πανσέληνος διεγείρει το ερευνητικό σου δαιμόνιο, πέρα όμως από αυτά για τα οποία θα δικαιωθείς.
astrology.gr
1'

Η Πανσέληνος διεγείρει το ερευνητικό σου δαιμόνιο, πέρα όμως από αυτά για τα οποία θα δικαιωθείς, υπάρχουν και τα… άλλα που θα ανοίξουν τον κύκλο μιας καχυποψίας, που είτε δεν συνάδει με τα πραγματικά δεδομένα, είτε θα σε καταστήσει «όμηρο» του… χειρότερου εαυτού σου! Επιπλέον, τα «νυχτοπερπατήματα» σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε «ανθυγιεινούς» προορισμούς, ίσως όμως να συμβεί και κάτι δυσάρεστο στο συγγενικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους προσφέρεται για καλλιτεχνικά ή πολιτιστικά δρώμενα και μακάρι η ζωή να ήταν… σινεμά αλλά δεν είναι η άτιμη!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/07

Αν είσαι μόνος/η και σου γίνει κάποια ερωτική κρούση είτε δια ζώσης, είτε στο διαδίκτυο, να διατηρήσει το επίπεδο συναγερμού της καχυποψίας σου σε… υψηλά επίπεδα, εκτός φυσικά κι αν σου αρέσει να «χώνεσαι» σε «βρώμικες» υποθέσεις! Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, πριν πάρεις… φόρα από αυτά που θα σου πουν οι «καλοθελητές», απευθύνσου στο ταίρι σου… γλυκά όμως κι όχι σαν να είναι ήδη ένοχο για κάτι!