Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 23/07: Ίσως αναδειχθούν πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι

Ζώδια - Κριός: Ίσως μάλιστα να υπάρξει και ένα... γλέντι που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν! 
Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η αδυναμία να περιοριστείς στα όσα σου προσφέρει το ταίρι σου μπορεί εύκολα να δημιουργήσει... σκάνδαλο!
astrology.gr
1'

Με το τρίγωνο Ερμή-Δία οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν πιο ευχάριστα χαρακτηριστικά, ίσως μάλιστα να υπάρξει και ένα... γλέντι που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν! Μπορεί ακόμη να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ σε κάθε περίπτωση η τύχη σου βρίσκεται στο ζενίθ της. Παράλληλα βέβαια μπορεί να αναδειχθούν πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου και αφού μια στενοχώρια θα την... πάρεις φρόντισε τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ορίζοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του καθενός.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/07

Με τον Ερμή στον 5ο ηλιακό οίκο σου, ένας… νεανικός έρωτας μπορεί να σε συναντήσει σε μια παρέα ή/και να συνδυαστεί με εξόδους κι εκδρομές κι αν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να... εξέλθεις αναζητώντας το «ευ ζην» και μάλιστα χωρίς εκπτώσεις αφού ο Δίας στο ζώδιο σου το επιτρέπει! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η αδυναμία να περιοριστείς στα όσα σου προσφέρει το ταίρι σου μπορεί εύκολα να δημιουργήσει... σκάνδαλο!