Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 25/07: Μπορεί να σου χαμογελάσει η τύχη σε οικονομικά-επενδυτικά θέματα

Ζώδια - Κριός: Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου, το πιο... συμφέρον για σένα θα ήταν να παραμείνεις «εντός των τειχών» απολαμβάνοντας τα καλά της ζωής και του έρωτα.
Η Δήμητρα στο Λέοντα σου υπόσχεται μια πιο πλούσια κοινωνική ζωή κι όχι… με όποιον κι όποιον...
astrology.gr
1'

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση εξελίσσεται θετικά αλλά θα πρέπει να περιμένεις να δεις και την συνέχεια. Πολύ πιο κοντά είσαι στο να... καλοπεράσεις κάπου! Επιπλέον, είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσεις μια χάρη αλλά και για να επωφεληθείς από μια σχέση ή συνεργασία, φρόντισε μόνον να λάβεις άμεσα ότι σου υποσχεθούν. Παράλληλα, η Δήμητρα στο Λέοντα σου υπόσχεται μια πιο πλούσια κοινωνική ζωή κι όχι… με όποιον κι όποιον, ενώ η τύχη μπορεί να σου χαμογελάσει και σε οικονομικά-επενδυτικά θέματα. Ίσως βέβαια να διακριθεί κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/07

Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου, το πιο... συμφέρον για σένα θα ήταν να παραμείνεις «εντός των τειχών» απολαμβάνοντας τα καλά της ζωής και του έρωτα, μπορείς ωστόσο να ζήσεις και «το κάτι παραπάνω» που ζητάς, σε ένα μέρος που σου παρέχει διακριτές ανέσεις και πολυτέλειες, με την κατάλληλη παρέα φυσικά. Στόχευσε λοιπόν κατευθείαν στο «ψητό» και μη χάνεις την ώρα σου με κουβέντες, παίζοντας την… κολοκυθιά!