Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 25/07: Θα γνωρίσεις τον έρωτα

Ζώδια - Καρκίνος: Αν είσαι μόνος/η, «παίζεις» δυνατά στον στίβο των σχέσεων, είναι πιθανό μάλιστα να λάβεις ένα σπουδαίο «δώρο αγάπης».
Η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί μια σχετική άνεση κινήσεων στα οικονομικά σου.
astrology.gr
1'

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία όλα δείχνουν πιο υπερβολικά στη ζωή σου, ίσως μάλιστα να δραματοποιηθεί και μια κατάσταση που στην πραγματικότητα είναι για… γέλια, στο τέλος όμως θα «νικήσει» η καλοπέραση κι αν έχεις και τα τυχερά σου θα βρεις παραπάνω λόγους για να χαίρεσαι! Επιπλέον και σε σχέση με έναν σημαντικό στόχο που έχεις θέσει, να θυμάσαι ότι σήμερα οι εντυπώσεις υπερέχουν της ουσίας γι’ αυτό κι εσύ κάνε ότι μπορείς για να τις κερδίσεις κι ας μην είναι και τόσο «ποιοτικό». Παράλληλα, η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί μια σχετική άνεση κινήσεων στα οικονομικά σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/07

Αν είσαι μόνος/η, «παίζεις» δυνατά στον στίβο των σχέσεων, είναι πιθανό μάλιστα να λάβεις ένα σπουδαίο «δώρο αγάπης» ή αντίθετα να δείξεις εσύ τα αισθήματά σου με κάτι αντίστοιχο και να είσαι σίγουρος/η ότι η κίνησή σου θα «πιάσει τόπο». Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε είναι προτιμότερο να αρκεστείς στα… γλέντια και την τόνωση της αυτοπεποίθησης σου, αποκρούοντας κάθε άλλη «παρεξηγήσιμη» προσφορά.