Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 30/07: Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν

Ζώδια - Σκορπιός: Ο Άρης και ο Ουρανός απέναντί σου φέρνουν απρόβλεπτες εμπλοκές ή ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.
Ο Δίας στον Κριό επιδρά θετικά στα εργασιακά σου.
astrology.gr
1'

Ο Άρης και ο Ουρανός απέναντί σου φέρνουν απρόβλεπτες εμπλοκές ή ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να νιώσεις «προδομένος/η» από κάποιον/α που είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη σου. Μπορεί ακόμη να τελειώσει απότομα μια κατάσταση, παρότι έχεις κάνει τα πάντα για να μη συμβεί αυτό. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Κριό επιδρά θετικά στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια μεγάλη εξυπηρέτηση ή να βραβευθείς για τις επιδόσεις σου. Επιπλέον, ένα ισχυρό πρόσωπο «βλέπει» κάτι σε σένα και θα σε στηρίξει με κάθε μέσον που διαθέτει.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 30/07

Τα «σίγουρα» είναι που θα σε «φάνε», αφού ο Άρης και ο Ουρανός σχεδιάζουν να φέρουν τα πάνω-κάτω στην προσωπική σου ζωή, με το βασικό δίδαγμα να είναι ότι δεν μπορείς να ελέγξεις κάτι που από τη φύση του είναι ανυπότακτο. Αν βέβαια είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που μέχρι χθες έλεγες πως… αποκλείεται να σου συμβεί εσένα αυτό, καλύτερα όμως να μην κάνεις δηλώσεις γιατί το σύμπαν… ακούει!