Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 01/08: Θα λάβεις μια καλή είδηση

Ζώδια - Δίδυμοι: Με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να βρεθείς σε ένα «αριστοκρατικό» περιβάλλον ή σε έναν «ιερό» τόπο.
Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε μια πρόοδο που έχει να κάνει με έγγραφα ή/και την δημοσιοποίηση των απόψεων σου.
astrology.gr
1'

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε μια πρόοδο που έχει να κάνει με έγγραφα ή/και την δημοσιοποίηση των απόψεων σου και σίγουρα ό,τι κάνεις θα συζητηθεί πολύ, ενώ μπορεί να λάβεις και μια καλή είδηση. Επιπλέον μπορεί να κάνεις ένα διασκεδαστικό ταξίδι ή/και να λάβεις πρόσκληση για ένα κοινωνικό event. Παράλληλα με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να βρεθείς σε ένα «αριστοκρατικό» περιβάλλον ή σε έναν «ιερό» τόπο, ίσως όμως να περιβάλλεις και τον δικό σου χώρο με μια ρομαντική και καλλιτεχνική αύρα. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο τσέκαρε για μούχλα και διαρροές-υγρασίες.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/08

Έχεις βέβαια κάθε... δικαίωμα να φλερτάρεις, αν όμως προχωρήσει μια γνωριμία σου, δεν έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε μια αξιόπιστη σχέση κι αυτό πέρα από σένα, καλό είναι να το γνωρίζει και η... άλλη πλευρά! Αν τώρα είσαι ήδη δεσμευμένος/η κάποιος/α φαίνεται να έχει λόγους για να μην γίνουν πράγματα στα φανερά, ωστόσο στην πράξη μάλλον δεν θα γίνει τίποτα και τελικά μια φαντασίωση μπορεί να κάνει πολύ καλό στη σχέση σου.