Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 01/08: Ίσως αποκτήσεις κρυφό σύμμαχο

Ζώδια - Παρθένος: Με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, όσο εύκολο είναι να κρύψεις πράγματα που δεν θες να φανερωθούν, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας πλάνης 
Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε μια εκμυστήρευση που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση.
astrology.gr
1'

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε μια εκμυστήρευση που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση. Επιπλέον μπορεί να βρεις έναν κρυφό σύμμαχο, ίσως όμως να ευνοηθείς κι από μια «τυχαία» συγκυρία. Παράλληλα, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, όσο εύκολο είναι να κρύψεις πράγματα που δεν θες να φανερωθούν, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας πλάνης ή μιας συναισθηματικής σύγχυσης. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να εμψυχώσεις όποιον/α περνά δύσκολα αλλά και να αφήσεις περισσότερο χώρο στην φαντασία και τις διαισθήσεις σου, πιστεύοντας στην «αόρατη δύναμη» που κάνει κάθε «θαύμα» εφικτό!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/08

Στα προσωπικά σου... γίνονται πράγματα που δεν λέγονται και λέγονται πράγματα που δεν γίνονται αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πιθανό να δώσεις και να πάρεις χαρά, μέσα από εκατέρωθεν ερωτικές υποσχέσεις και φαντασιώσεις. Ίσως μάλιστα το όλο σκηνικό να αφορά σε ένα πρόσωπο με το οποίο διατηρείς και φιλικές σχέσεις. Αν τώρα είσαι ήδη δεσμευμένος/η, από την στιγμή που όλα είναι μια… φαντασίωση, ζήσε το «μύθο» σου, χωρίς ενοχές.