Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 02/08: Ίσως επωφεληθείς από την επιτυχία ενός συνεργάτη σου

Ζώδια - Αιγόκερως: Η σύνοδος Άρη-Ουρανού σηματοδοτεί πιο επωφελείς σχέσεις με τους «ξένους», παρά με τους «δικούς» σου ανθρώπους.
Η Αφροδίτη απέναντί σου ευνοεί συμφωνίες και συνεργασίες
astrology.gr
1'

Η Αφροδίτη απέναντί σου ευνοεί συμφωνίες και συνεργασίες, ενώ σου δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις κι αν δεν έχεις... θα τις βρεις! Ίσως πάλι να επωφεληθείς από την επιτυχία ενός συνεργάτη σου, ενώ σε κάθε περίπτωση η καλή τύχη θα συνοδεύσει τις προσπάθειές σου, ιδιαίτερα εκεί που… δεν το περιμένεις! Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Ουρανού σηματοδοτεί πιο επωφελείς σχέσεις με τους «ξένους», παρά με τους «δικούς» σου ανθρώπους. Επιπλέον, ενδέχεται να «γευθείς» κάτι νέο ή πρωτότυπο στα προσωπικά σου αλλά και να δημιουργήσεις κάτι που όμοιό του δύσκολα θα βρεθεί!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 02/08

Οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες κι αν είσαι μόνος/η, μπορεί να ζήσεις μια «εξωτική» περιπέτεια που θα σε ανανεώσει, υπάρχει ωστόσο σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψουν διαφορές νοοτροπίας σε θεμελιώδη ζητήματα, με συνέπεια η συνέχεια να είναι δύσκολη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να συμβεί κάτι ξαφνικό που θα την διαταράξει… προλαβαίνεις όμως να εκπλήξεις ευχάριστα το ταίρι σου και να «τη γλιτώσεις»!