Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 03/08: Θα βρεθείς σε δίλημμα

Ζώδια - Κριός: Ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί τη γνωριμία σου με κάποιον/α που «έχει λόγο» στα πράγματα και μπορεί να προωθήσει το έργο σου ή/και να σε αναδείξει προσωπικά.
Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου
astrology.gr
1'

Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά μην παριστάνεις και πολύ… τον/την σκληρό/η, ίσως μάλιστα να νοιώσεις το πόσο αδύναμος/η είσαι μπροστά σε κάποιες καταστάσεις κι εδώ είναι που χρειάζεσαι πολύ περισσότερο μια αγκαλιά, παρά την ορμητικότητα σου. Επιπλέον, από τη στιγμή που οι οικογενειακοί δεσμοί είναι ρυθμιστικός παράγοντας, θα πρέπει να τους βάλεις κι αυτούς στο «κάδρο». Παράλληλα, ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί τη γνωριμία σου με κάποιον/α που «έχει λόγο» στα πράγματα και μπορεί να προωθήσει το έργο σου ή/και να σε αναδείξει προσωπικά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 03/08

Αν είσαι μόνος/η, τότε αναμένεται να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα «ώριμο» πρόσωπο που κουβαλά την σοφία των χρόνων του και σου αποπνέει σιγουριά και σε ένα άλλο με μια νεανική «θέρμη», που σου αφήνει περισσότερες υποσχέσεις για… τρέλες αλλά και ερωτηματικά για την πιστότητά του! Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και μια καλή παρέα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις… πονηρές σκέψεις!