Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 03/08: Οι δυνάμεις σου θα σε εγκαταλείπουν

Ζώδια - Ταύρος: Με τη Σελήνη στο Ζυγό να «δείχνει» τα εργασιακά σου, θα χρειαστεί να περιορίσεις τις απαιτήσεις κάποιου/ας που «ποντάρει» στο ότι γνωρίζεστε αλλά δεν διαθέτει τα προσόντα
Ο Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια πρόοδο στα οικογενειακά ή/και τα περιουσιακά σου
astrology.gr
1'

Ο Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια πρόοδο στα οικογενειακά ή/και τα περιουσιακά σου με κάποια πράγματα μάλιστα να αποκτούν μια επίσημη διάσταση. Επιπλέον, «παίζει» και μια μετακόμιση, που θα σου αλλάξει… επίπεδο, ίσως όμως απλά να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που γίνεται σε άλλο χώρο. Παράλληλα, με τη Σελήνη στο Ζυγό να «δείχνει» τα εργασιακά σου, θα χρειαστεί να περιορίσεις τις απαιτήσεις κάποιου/ας που «ποντάρει» στο ότι γνωρίζεστε αλλά δεν διαθέτει τα προσόντα! Επιπλέον, αν δεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, μην συνεχίσεις.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 03/08

Αν είσαι μόνος/η, θα συναντήσεις ένα πρόσωπο με το οποίο σίγουρα σας χωρίζουν πολλά αλλά ασκεί επάνω σου μια ιδιαίτερη γοητεία και μένει να μάθεις αν θα καταφέρεις να προσαρμοστείς και για… πόσο! Να ξέρεις όμως ότι αν πας να «δέσεις» το ταίρι σου, θα το χάσεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και θεωρείς κάποια πράγματα ως δεδομένα, μια ανατροπή θα έρθει να σου αλλάξει την εικόνα και μακάρι να πρόκειται για μια εξαίρεση και μόνον!