Σελήνη στον Ταύρο και Αφροδίτη στους Ιχθύες: Αργά και νωχελικά

Η Σελήνη στον Ταύρο και η Αφροδίτη στους Ιχθύες κυριαρχούν στο σημερινό πλανητικό σκηνικό, δίνοντας έμφαση στην απόλαυση, τη χαλάρωση και σε... όνειρα χειμερινής νυκτός!

Σελήνη στον Ταύρο και Αφροδίτη στους Ιχθύες: Αργά και νωχελικά
3'

Τρίτη 27/1/2015: Η Σελήνη στον Ταύρο προστάζει: Αργά και σταθερά!

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, το οποίο είναι γνωστό πως δεν «κουνιέται» αν δεν υπάρχει πρακτικός λόγος που μάλιστα θα φέρει απτά αποτελέσματα. Η διάθεση που προκαλεί σε όλους μας λίγο-πολύ είναι να είμαστε ήρεμοι, να απολαμβάνουμε τη μουσική, τον έρωτα και το φαγητό και να φροντίζουμε για την εξασφάλιση τους. Όμως, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό δεν την αφήνει σε ησυχία, αφού οι όψεις που σχηματίζει με τους άλλους πλανήτες την ωθούν στη δράση και την αναζήτηση.

Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο βρίσκεται σε όψη με τον ανατροπέα Ουρανό, βάζοντας τρικλοποδιές στη σκέψη και την καθημερινότητά μας και σαμποτάροντας τα απλά, τα ήσυχα και τα καθιερωμένα, αφού η φύση του Ουρανού είναι να αμφισβητεί.

Το θολό και ασαφές κλίμα ενισχύεται από την παρουσία ενός ακόμα πλανήτη στους Ιχθύες, της Αφροδίτης. Αισθανόμαστε αρκετά μουδιασμένοι και μπερδεμένοι, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις αλλαγές, τόσο στην κοινωνική όσο και στην προσωπική μας ζωή, ενώ νιώθουμε ότι κολυμπάμε μέσα σε ανάμεικτα συναισθήματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η ιχθυακή ενέργεια δίνει στη ζωή μας μια νότα από ένα γλυκό παραμύθι, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι ο σκοπός του ιχθυακού στοιχείου είναι να μας χαλαρώσει για να αντέξουμε την πεζή πραγματικότητα (διάβασε εδώ, αναλυτικά, τι φέρνει στα 12 ζώδια η Αφροδίτη στους Ιχθύες).

Έτσι, σήμερα, αν και η ταυρίσια Σελήνη μάς ωθεί στην ηρεμία και θα κινούμαστε σε αργούς ρυθμούς, παράλληλα θα υπάρχει έντονη υπερδιέγερση και σύγχυση, ενώ οι διαθέσεις μας δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρες. Για όλους αυτούς τους λόγους η μέρα δεν προσφέρεται για καμία σημαντική ασχολία, κίνηση ή απόφαση.

Ας χαλαρώσουμε με καλό φαγητό, ερωτικές δραστηριότητες και άφθονη μουσική κι ας αφήσουμε τους πλανήτες να μας μιλήσουν για τις προθέσεις τους!

Τα 12 ζώδια βιώνουν με το δικό τους τρόπο την ενέργεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Ας δούμε πως:

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες καλό θα ήταν να μείνουν ανέπαφοι με κάθε ερεθιστική πρόθεση, πρόκληση και διάθεση. Η μέρα προσφέρεται μόνο για λαθεμένες ενέργειες αν δεν μείνουν αμέτοχοι. Το ιδανικό είναι να ασχοληθούν χαλαρά μόνο με τα αναγκαία.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, ας προσπαθήσουν να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες χωρίς να προσθέσουν επιπλέον άγχη στο κεφάλι τους. Μακριά από αρνητικές σκέψεις και να συμβιβαστούν με την ρομαντική τους πλευρά.

Τοξότες, Ζυγοί, Κριοί και Δίδυμοι απλοποιούν τα πάντα με παρατεταμένη αισιοδοξία, τόσο που κατηγορούνται για επιπολαιότητα και απερισκεψία από όσους διαφωνούν μαζί τους. Ωστόσο αισθάνονται καλά και πορεύονται με αυτούς που τους καταλαβαίνουν.

Αυτά και άλλα πολλά για ΟΛΑ τα ζώδια είπε η Κατερίνα Σαλωνίκη σήμερα, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/1;

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει... την άνοιξη!

10 πράγματα που δηλώνουν ότι είσαι γνήσιος Υδροχόος

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/1

Η συμπονετική Αφροδίτη στους Ιχθύες και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή