Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 8 έως 14 Φεβρουαρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
1'

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Σε πιάνει η αποκριάτικη διάθεση κι αν δεν σε πιάνει, φρόντισε να σε πιάσει για να βγεις λίγο από την κακοδιαθεσία σου. Θα νιώθεις την ανάγκη για έντονες εμπειρίες, για χαρές και πανηγύρια. Ο συνδυασμός του Ήλιου από τον Υδροχόο, του Δία από τον Λέοντα και του Ουρανού στο ζώδιό σου δεν αποκλείει ένα μεγάλο, πιθανώς κεραυνοβόλο, έρωτα. Από την άλλη, η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθύες «μιλάει» για μυστικούς έρωτες...

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την περίοδο υπάρχει αρκετά πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να επανεξετάσεις στόχους σου και να κάνεις τις απαραίτητες αναθεωρήσεις, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου που θα σε βοηθήσουν να πραγματώσεις τα σχέδιά σου. Από το απόγευμα της Τετάρτης ο Ερμής θα επανέλθει σε ευθεία πορεία, γεγονός που θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές σου αν και για λίγες ακόμη μέρες θέλει προσοχή καθώς θα είναι στάσιμος.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω γιατί δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες ανάγκες και επιθυμίες που θα με ρίξουν. Ας μην κρατάω μέσα μου αυτά που θα ήθελα να διεκδικήσω, ιδιαίτερα από τις προσωπικές μου σχέσεις, για να μη βρεθώ να τσακώνομαι για ψύλλου πήδημα.

Τα υπόλοιπα ζώδια στο astrology.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή