Σελήνη στον Ταύρο: Ηρεμία πριν την καταιγίδα

Μετά την αργία της Καθαράς Δευτέρας, μια συννεφιασμένη... Τσαγκαροτρίτη ξημέρωσε, με τη Σελήνη στο νωχελικό ζώδιο του Ταύρου, να εκτιμά και να αναλογίζεται τι έχει και τι θα ήθελε να έχει.
3'

Τα ξημερώματα η Σελήνη πραγματοποίησε την τελευταία της όψη και έτσι μέχρι αύριο το πρωί που θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων, θα είναι κενή πορείας. Η ιδιότητά της αυτή μας δίνει την ευκαιρία να ανακεφαλαιώσουμε και χωρίς βιασύνη, αργά και σταθερά, να πράξουμε τα απολύτως απαραίτητα, που συνδέονται με τη συναισθηματική και υλική μας ασφάλεια.

Γενικότερα, η μέρα ζητάει σύνεση και καταστολή των έντονων επιθυμιών, πρακτικότητα και προσγειωμένες συμπεριφορές, γιατί το έδαφος δεν προσφέρεται για παρορμητικές ενέργειες και υπερβολές.

Αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά μας, καταγράφουμε τις ελλείψεις μας, αλλά δεν πράττουμε ακόμα.

Άλλωστε, οι δυνατές συγκινήσεις μπορούν να περιμένουν, αφού ο Άρης και η Αφροδίτη καιροφυλακτούν από τον Κριό και σπρώχνονται ποιος θα αναλάβει πρώτος δράση, ενώ από αύριο η Σελήνη στους Διδύμους, θα δώσει απεριόριστη ώθηση στην επικοινωνία και τα κάθε λογής πήγαινε-έλα.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ταυρίστικο χαρακτηριστικό είναι η γήινη πρακτικότητα που διαθέτει, που ναι μεν αποτελεί προσόν και δίνει λύσεις σε μπλεγμένες καταστάσεις, αλλά συχνά παραβλέπει ή απλοποιεί σημαντικές παραμέτρους και στερείται ευελιξίας.

Η μέρα λοιπόν δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις και δεν ξεκινάμε καινούργια πράγματα. Αντιθέτως, στα φόρτε τους είναι οι ενασχολήσεις που έχουν να κάνουν με την τροφή του πνεύματος και του σώματος, όπως το διάβασμα βιβλίων, ο διαλογισμός, η Yoga, οι καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, η καλή μουσική, ο έρωτας, ο χορός και βέβαια το μαγείρεμα ή η απόλαυση του αγαπημένου μας φαγητού.

Ας δούμε τις σημερινές πλανητικές επιδράσεις στα 12 ζώδια:

Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Είναι ικανοί να προβάλουν ιδέες απόψεις και επιθυμίες, που θα έχουν μεγάλη απήχηση. Θα πρέπει όμως να προσέχουν τη διανοητική τους ακαμψία.

Ιχθύες και Παρθένοι, δεν είναι εύκολο να ελιχθούν σωστά γιατί επηρεάζονται από συναισθήματα και μπαίνουν σε αναλυτικές λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να μείνουν μακριά από εξωτερικές επιρροές.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, διεκδικούν το αλάθητο, και τείνουν να επιμένουν στο δικό τους. Αυτή η κατάσταση μπορεί να τους βγει και σε καλό και σε κακό, ανάλογα ποιους και τι, θέλουν να κερδίσουν.

Τέλος οι Ζυγοί, οι Κριοί, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, τραβάνε το δικό τους δρόμο, δεν πτοούνται από κανέναν και τίποτα, και δεν διαπραγματεύονται την αισιοδοξία και την ελπίδα τους παρά μόνο για να τις κάνουν ισχυρότερες. Δύσκολα δηλαδή θα στραφούν εσωτερικά σήμερα.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/2;

Πως βλέπει ο Ιχθύς... τους άλλους 11

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 23/2 έως 1/3 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τρίτη 24 Φεβρουαρίου

H φουριόζα Αφροδίτη στον Κριό και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/2