27/3/2015: Ξεκινάμε οικογενειακά, συνεχίζουμε λαμπερά

Η Σελήνη βρίσκεται στο συναισθηματικό, εσωστρεφές και ευάλωτο ζώδιο του Καρκίνου, ένα ζώδιο που ευνοεί τις οικογενειακές και συναισθηματικές προσεγγίσεις μάλλον, παρά την κοινωνική ζωή, τις παρέες και γενικότερα την εξωστρεφή διάθεση. Έτσι, σήμερα και αύριο θα είμαστε δυσκολεμένοι συναισθηματικά όλοι λίγο-πολύ, γιατί θα προσπαθήσουμε να προστατέψουμε πράγματα και καταστάσεις από εξωτερικούς παράγοντες.

27/3/2015: Ξεκινάμε οικογενειακά, συνεχίζουμε λαμπερά
4'

Η διάθεση αυτή θα αλλάξει τελείως την Κυριακή που η Σελήνη θα βρεθεί στον λαμπερό Λέοντα και, λόγω της φύσης του ζωδίου, το πιθανότερο είναι να έχουμε και λιακάδα!

Ας δούμε πως θα επιδράσει το πλανητικό σκηνικό του τριημέρου στα 12 ζώδια:

Οι Κριοί ζορίζονται γιατί πρέπει να ασχοληθούν με θέματα της οικογένειας, να την φροντίσουν και θα νιώσουν ότι δίνουν πράγματα που αφαιρούν ένα κομμάτι από την ατομικότητά τους.

Οι Ταύροι είναι περιχαρείς γιατί θα βρεθούν με την οικογένειά και με φίλους, απολαμβάνοντας ωραία πράγματα, ενώ κάποιοι από αυτούς μπορεί να ερωτευτούν ένα πρόσωπο ή θα γνωρίσουν, ίσως Καρκίνο ή Αιγόκερω.

Οι Δίδυμοι είναι στις κλειστές τους, έχουν κάπως μελαγχολήσει κάπως, όλο σκέφτονται κάποια θέματα με την οικογένεια ή τον τρόπο που θα λειτουργήσουν σε υποθέσεις σχετικές με το νόμο και την τάξη, ενώ παράλληλα το μυαλό τους είναι σε έναν Αιγόκερω ή ένα Σκορπιό.

Οι Καρκίνοι νιώθουν καλά με τα συναισθήματά τους και η διάθεσή τους ταιριάζει με τον βροχερό καιρό και το cocooning. Παρόλα αυτά δεν παύουν να παραπονιούνται και να επαναστατούν με κάποια πράγματα.

Τα Λιοντάρια έχουν λίγο τις κλειστές τους, προσπαθούν να τα βρουν με τον εαυτό τους, ή μπορεί να είναι λίγο κρυωμένοι. Από την Κυριακή όμως αλλάζει το σκηνικό γι’ αυτούς, τα αφήνουν όλα αυτά πίσω τους και προσπαθούν να λειτουργήσουν δυναμικά.

Οι Παρθένοι έχουν καλή επαφή με άτομα από την οικογένειά τους ή με κάποιο άτομο από το εξωτερικό, ενώ μπορεί τις αυτές τις μέρες να βγάλουν και χρήματα, γιατί έχουν αρκετή εύνοια αυτήν την εποχή.

Οι Ζυγοί είναι κάπως μπερδεμένοι. Έχουν ενοχές, είναι συναισθηματικά ευάλωτοι, θέλουν κανάκεμα και προστασία. Την Κυριακή η διάθεσή τους αλλάζει πολύ προς το καλύτερο, θα βρεθούν με φίλους και με κόσμο και κάπως θα τα ξεφύγουν από όλα αυτά.

Οι Σκορπιοί θα είναι καλά αυτές τις μέρες γιατί όταν υπάρχει χώρος και περιβάλλον με συναίσθημα μπορούν και διεισδύουν και επικοινωνούν καλύτερα. Έχουν εύνοια αυτό το διάστημα λόγω της Αφροδίτης που υπάρχει στον άξονά τους. Ας μην είναι ανικανοποίητοι και ας απολαύσουν όσα τους δίνονται.

Οι Τοξότες έχουν κάποια οικογενειακά θέματα και πρέπει να δώσουν περισσότερο από τον εαυτό τους στην οικογένειά τους, αλλά από την Κυριακή θα έχουν μια εσωτερική δύναμη για να αντιμετωπίσουν προβλήματα, να σκεφτούν ή να συζητήσουν για ταξίδια και όλα όσα τους αρέσουν.

Οι Αιγόκεροι προετοιμάζονται για την έκλειψη, ιδιαίτερα αυτοί που έχουν γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο. Σήμερα και αύριο θα προσπαθήσουν να κάνουν τα χατίρια των δικών τους ατόμων, γιατί ακόμα και οι «ψυχροί» Αιγόκεροι θέλουν τα χάδια και την αποδοχή από τους αγαπημένους τους.

Οι Υδροχόοι έχουν το δικό τους μπαϊράκι, είναι πιο ανεξάρτητοι και δείχνουν να μην επηρεάζονται από το συναισθηματικό κλίμα του Καρκίνου. Έχουν όμως κι αυτοί βαθιά συναισθηματικά θέματα και ευαισθησίες που κάποιοι δικοί τους άνθρωποι θα τους προκαλέσουν. Από την Κυριακή, θα είναι πιο καλά, με πιο ζεστή διάθεση και θα προσπαθήσουν να έχουν πιο ουσιαστική επικοινωνία.

Οι Ιχθύες, παρόλο που όλο γκρινιάζουν ότι κάτι δεν πάει καλά, θα έχουν επικοινωνία και οφέλη σε όλους τους τομείς, αισθηματικό, οικονομικό και ερωτικό, ενώ βρίσκουν τον τρόπο να φέρουν τα πράγματα εκεί που θέλουν, χωρίς πολύ θόρυβο.

Καλό τριήμερο σε όλους!

Άκουσε όσα είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές του τριημέρου σε ΟΛΑ τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

https://soundcloud.com/astrology_gr/27032015a


Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/3;

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Σελήνη στον Καρκίνο: Επιστροφή στις ρίζες του εαυτού σου

Τα SOS της εβδομάδος, από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Παρασκευή 27 Μαρτίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/3

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή