ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Καλλιάνος: «Πάλεψα πολύ για τον πατέρα μου, θα στηρίξουμε τη μητέρα μας»

Χρήστος Καλλιάνος: «Πάλεψα πολύ για τον πατέρα μου, θα στηρίξουμε τη μητέρα μας»

«Είχα απέναντί μου φοιτητές ειδικευόμενους και άτομα με αλαζονική συμπεριφορά», υπογράμμισε ο αδελφός του Γιάννη Καλλιάνου

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Χρήστος Καλλιάνος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha για τον θάνατο του πατέρα του, τονίζοντας πως «πάλεψα πολύ».

Ο καρδιολόγος Χρήστος Καλλιάνος κατηγορεί τους γιατρούς του νοσοκομείου για αλαζονική συμπεριφορά. Στη συνέχεια, επισήμανε ότι η μητέρα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και πως τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος θα σταθούν στο πλευρό της.

«Έχουν γίνει πολλά κακά πράγματα. Ο τρόπος με τον οποίο πέθανε δεν αρμόζει σε κανέναν. Πέθανε αβοήθητος», υπογράμμισε ο Χρήστος Καλλιάνος.

Αμέσως μετά, δήλωσε πως «πάλεψα πολύ αλλά είχα απέναντί μου φοιτητές ειδικευόμενους και άτομα με αλαζονική συμπεριφορά».

Γιάννης Καλλιάνος: «Δεν έπρεπε να είχε αυτό το τέλος ο πατέρας μου»

«Δεν έπρεπε να είχε αυτό το τέλος ο πατέρας μου», τόνισε νωρίτερα σήμερα ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ μία ημέρα μετά τον θάνατο του πατέρα του στο Αττικό νοσοκομείο άνοιξε την καρδιά του, ενώ ξέσπασε κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, δηλώνοντας «απορώ πώς δεν βγαίνει ο Άδωνις να πει ότι έχω δίκιο». Πρόσθεσε λέγοντας: «Καλώ τον Άδωνι Γεωργιάδη να βγει να πει όσα του έλεγα». Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Καλλιάνος, ο Άδωνις Γεωργιάδης του είπε στο τηλέφωνο: «Γιάννη, έχει γίνει ιατρικό συμβούλιο και ο πατέρας σου πάει εξαιρετικά».

«Ο Άδωνις ο φίλος να πει δημόσια όσα μου είπε, ότι οι γιατροί του έλεγαν ότι πάει εξαιρετικά και τρεις ημέρες μετά ο πατέρας μου πέθανε».

«Έπρεπε να μπει στη ΜΕΘ πριν τον διασωληνώσουν», τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος και «το διάστημα αυτό, των τεσσάρων ημερών θα ήταν αρκετό για να σωθεί».

Απευθυνόμενος ξανά στον Άδωνι Γεωργιάδη είπε «Άδωνι, τιμάς την παράταξη, τιμάς τα παντελόνια σου και σ' αγαπώ. Βγες και πες την αλήθεια».

Συμπλήρωσε πως τον πατέρα του τον χειρούργησαν μέσα σ' ένα απλό δωμάτιο και εκεί πιθανότατα χωρίς ποδιές έκοψαν το δάχτυλό του». Επισήμανε πως δεν υπήρχε το ιδανικό περιβάλλον, η κατάλληλη προετοιμασία.

«Δεν τα βάζω ούτε με το ΕΣΥ, ούτε με τη ΝΔ», είπε και πρόσθεσε πως τον πήραν τηλέφωνο τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.

Κλείνοντας είπε πως «ντρέπομαι ως βουλευτής να βγω και να πω τα όσα έγιναν μέσα στο νοσοκομείο. Αν τα πω, πολλοί θα χάσουν τη δουλειά τους. Και δεν το λέω εκδικητικά, αλλά όπως πέθανε ο δικός μου πατέρας, έχουν πεθάνει πολλοί άλλοι με παρόμοιο τρόπο», ενώ πρόσθεσε ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα στα social media από πολίτες που έχασαν συγγενείς με παρόμοιο τρόπο.