MEDIA

Survivor - Τζέιμς: «Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος να συνεχίσει το ταξίδι»

Survivor - Τζέιμς: «Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος να συνεχίσει το ταξίδι»

Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε, ότι ο πατέρας του θέλει να πάρει καινούργιο σκάφος να συνεχίσει το ταξίδι του 

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν καλεσμένος ο Τζέιμς Καφετζής.

Η πρώτη ερώτηση που δέχτηκε αφορούσε τον πατέρα του, ο οποίος ναυάγησε πριν από λίγες μέρες στον Ειρηνικό Ωκεανό, ο Τζέιμς Καφετζής έδωσε μια πληροφορία που αιφνιδίασε την παρουσιάστρια.

Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε, ότι παρά την επικίνδυνη περιπέτειά του, ο πατέρας του, Λευτέρης Καφετζής, θέλει να πάρει καινούργιο σκάφος να συνεχίσει το ταξίδι του που έμεινε στη μέση.

«Όλα καλά, ψάχνει τώρα να πάρει άλλο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει από εκεί, να μην ξαναπάει μέχρι εκεί. Τι να κάνω, αφού το έχει όνειρο» είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του Τζέιμς πέρασε δύσκολες ώρες και αγωνία όταν έμαθε ότι ο Λευτέρης Καφετζής, ο πατέρας του, ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό με το ιστιοπλοϊκό του. Ο άνθρωπος σώθηκε όταν ένα αλιευτικό από την Κολομβία τον περισυνέλεξε και έτσι κατάφερε να φτάσει σώος στον Παναμά.

Ο Τζέιμς Καφετζής αφού αποχώρησε από το παιχνίδι προτεραιότητά του ήταν να δει τον πατέρα του και έτσι συναντήθηκαν στον Παναμά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram και έγραψε: «Διάλεξε σοφά τον Survivor σου, 1 ή 2;».