ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο νέος «Σούπερμαν» αποκαλύπτεται στην πρώτη επίσημη φωτογραφία

Superman
Ο Ντέιβιντ Κόρενσγουετ φόρεσε την κάπα του
Instagram

Η νέα ταινία «Superman» θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιου του 2025

Η DC Studios έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Σούπερμαν με τον Ντέιβιντ Κόρενσγουετ να φοράει τη στολή του διάσημου σούπερ-ήρωα, αντικαθιστώντας τον Χένρι Καβίλ.

«Ετοιμαστείτε», γράφει στη λεζάντα της εικόνας ο Τζέιμς Γκαν ο οποίος υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας, καθώς ο νέος Σούπερμαν έρχεται στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου του 2025.

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, η ταινία θα ονομάζεται απλώς «Superman» αντί για «Superman: Legacy» όπως αρχικά είχε αναφερθεί.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Κόρενσγουετ γνωστός από τους ρόλους του στις σειρές του Ράιαν Μέρφι του Netflix «The Politician» και «Hollywood» επιλέχθηκε να φορέσει την «κόκκινη κάπα του Σούπερμαν». Στον ρόλο της ρεπόρτερ «Λόις Λέιν» η βραβευμένη με Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά «The Marvelous Mrs. Maisel» Ρέιτσελ Μπρόσναχαν ενώ ο Νίκολας Χουλτ έχει το ρόλο του κακού Λεξ Λούθορ.

Επίσης στο καστ περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Σκάιλερ Γκιζόντο, Άντονι Κάριγκαν, Έντι Γκαθέγκι, Νέιθαν Φίλιον και Ιζαμπέλα Μερσέντ.

Ο Γκαν έχει πει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η επερχόμενη ταινία θα εστιάζει «νωρίτερα στη ζωή του Σούπερμαν».

Τον Απρίλιο του 2023, είχε πει στο Variety, «Ο επόμενος Σούπερμαν πρέπει να είναι κάποιος που έχει όλη την ανθρωπιά που έχει ο Σούπερμαν, αλλά είναι συγχρόνως ένας alien. Πρέπει να είναι κάποιος που έχει την καλοσύνη και τη συμπόνια που έχει ο Σούπερμαν και να είναι κάποιος που θέλεις να τους κάνεις μια αγκαλιά».

Διαβάστε επίσης

Wednesday: Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Νέες ταινίες σινεμά: Στον πλανήτη των πιθήκων, της δίαιτας και του Χάρι Πότερ

Emily in Paris: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της νέας σεζόν στο Netflix