ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαριάδης κατά Σπηλιωτόπουλου: Δεν έχει θεσμικό ρόλο, δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Κώστας Ζαχαριάδης

Ο Κώστας Ζαχαριάδης χαρακτήρισε ως «ακατανόητες και βαθύτατα προσβλητικές» τις δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Καταπέλτης ήταν ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης, για τις τελευταίες δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Μιλώντας στο Action24, ο κ. Ζαχαριάδης ανέφερε ότι «ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έχει θεσμικό ρόλο, δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

«Από που και ως που», όπως ανέφερε, τοποθετείται ο κ. Σπηλιωτόπουλος ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για να προσθέσει πως «εγώ δεν έχω ακούσει φράση παγωτό να σκοτώνει». «Ο καθένας να οριστεί και να περιοριστεί» στο ρόλο του, συνέστησε ακόμη, ενώ «εξερράγη», όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις των Θανάση Οικονόμου και Βαγγέλη Αντώναρου περί ενδεχόμενης διαγραφής των Χρήστου Σπίρτζη και Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης χαρακτήρισε ως «ακατανόητες και βαθύτατα προσβλητικές» τις δηλώσεις αυτές και διερωτήθηκε: «είναι ο κ. Οικονόμου στην Επιτροπή Δεοντολογίας; Είναι ο κ. Αντώναρος στην Επιτροπή Δεοντολογίας;». «Θέλει μια προσοχή απέναντι στους ανθρώπους που βρήκε μέσα στο κόμμα» συνέχισε ο κ. Ζαχαριάδης, λέγοντας πως πρόκειται για «βαθύτατα προβληματική δήλωση» και κάλεσε τον κ. Οικονόμου να «ζητήσει συγγνώμη και να το διορθώσει». «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα κόμμα που λειτουργεί με προγραφές» παρατήρησε ακόμη ο κ. Ζαχαριάδης και συνέχισε, λέγοντας πως «που αποσκοπεί αυτό το κλίμα; Έχουμε κομματόμετρο;», διερωτήθηκε. Ειδικά για τον Βαγγέλη Αντώναρο, υποστήριξε πως εκείνος έφυγε από ένα κόμμα που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία και ήρθε σε ένα κόμμα που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια.