Πόσο κοστίζει το επίσημο ρολόι της ομάδας της Mercedes-AMG στη Φόρμουλα 1;

Στο παρασκήνιο του Γκραν Πρι του Μαϊάμι η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε ένα πολύ όμορφο χρονογράφο.

Πόσο κοστίζει το επίσημο ρολόι της ομάδας της Mercedes-AMG στη Φόρμουλα 1;
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Την Mercedes-AMG Petronas, την ομάδα της γερμανικής μάρκας στη Φόρμουλα 1 που κυριαρχούσε τα τελευταία χρόνια με τον Lewis Hamilton, την γνωρίζετε. Ίσως να γνωρίζετε και την IWC Schaffhausen, την ελβετική ωρολογοποιία με την συνεργάζεται η Mercedes F1 και η οποία έχει επιδείξει κατά καιρούς εντυπωσιακά ρολόγια χειρός.

Πρόσφατα, ανακοινώθηκε επίσημα ο νέος επίσημος χρονογράφος IWC Pilot's Watch Chronograph 41 Edition, τον οποίο θα φορούν όλα τα μέλη της ομάδας της Mercedes-AMG Petronas. Από τους πιλότους και τους σχεδιαστές μέχρι τους μηχανικούς. Το σημαντικό είναι πως ο νέος χρονογράφος είναι κανονικά διαθέσιμος και εκτός της ομάδας.

Το επίσημο ρολόι της Mercedes F1 Team είναι πολύ όμορφο και η κάσα 41 χιλιοστών είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ τιτάνιο υψηλής ποιότητας και αντοχής. Μάλιστα, το ίδιο μέταλλο χρησιμοποιείται στα ανταλλακτικά των περισσοτέρων μοντέλων υψηλών επιδόσεων της Mercedes-AMG.

Η κάσα έχει ένα ελαφρύ γκρίζο φινίρισμα, ενώ το καντράν είναι μαύρο. Οι λεπτομέρειες, όπως και το λουράκι (εναλλακτικά υπάρχει και μαύρο) είναι στο πράσινο της ομάδας. Κάτω από το κρύσταλλο από ζαφείρι βρίσκεται ένας μηχανισμός από 231 ανεξάρτητα εξαρτήματα που αποθηκεύει ενέργεια για έως και 46 ώρες.

Αν ενδιαφέρεστε η τιμή του ξεκινά από τις 8.650 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή