Κάντε δική σας μία McLaren P1 με μόλις 470 ευρώ

Το σετ περιλαμβάνει πάνω από 3.800 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων του υβριδικού V8 και της έξυπνης ανάρτησης. Απλά προσέξτε να μην το πατήσετε!

Κάντε δική σας μία McLaren P1 με μόλις 470 ευρώ
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Ακόμη και αν τυχαίνει να είστε εκατομμυριούχος πολύ δύσκολα θα βρείτε να αγοράσετε μία McLaren P1. Μάλιστα, όσες διατίθενται προς πώληση από τις 375 μονάδες που έχουν συνολικά κατασκευαστεί κοστίζουν πολλά εκατομμύρια παραπάνω από την αρχική τους τιμή.

Τώρα, αν τυχαίνει να σας αρέσει ο μοντελισμός υπάρχουν και ευχάριστα νέα καθώς η Lego ανακοίνωσε ένα νέο Technic κιτ σε κλίμακα 1:8 για την McLaren P1. Που θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο, που δεν θα έχετε να ανησυχείτε αν γρατζουνιστεί ή που θα την παρκάρετε..

Το σετ περιλαμβάνει συνολικά 3.893 κομμάτια και όταν συναρμολογηθεί πλήρως, το μήκος θα είναι 56 εκατοστά, το πλάτος 24 και το ύψος 14 προκειμένου να χωρά π.χ. στη βιβλιοθήκη σας.

Οι λεπτομέρειες του κιτ είναι εντυπωσιακά ακριβείς με τον υβριδικό V8 που βρίσκεται πίσω από τον οδηγό, την ανάρτηση της P1, τη ρυθμιζόμενη πίσω πτέρυγα και τους διακόπτες να αποτελούν ένα μέρος των λοιπών εντυπωσιακών χαρακτηριστικών.

Ο Kasper Rene Hansen, επικεφαλής σχεδιαστής στην ομάδα Lego, λέει μεταξύ άλλων «…ότι από τα αεροδυναμικά στοιχεία μέχρι και τα έμβολα του κινητήρα, η πραγματική McLaren P1 είναι ένα απίστευτο αυτοκίνητο. Θέλαμε να αποτυπώσουμε αυτές τις λεπτομέρειες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Technic μας και δεν θέλαμε να κάνουμε κανένα συμβιβασμό».

Τέλος, να πούμε ότι το νέο κιτ της Lego θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας από την 1η Αυγούστου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:27ΑΠΟΨΕΙΣ

Cirque de la France