Αλλάζει στυλ ο Ρόσι

Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν θα αλλάξει το ανέμελο σχεδόν κοροϊδευτικό στυλ με το οποίο αντιμετωπίζει, πρόσωπα και καταστάσεις...

Αλλάζει στυλ ο Ρόσι
1'

Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν θα αλλάξει το ανέμελο σχεδόν κοροϊδευτικό στυλ με το οποίο αντιμετωπίζει, πρόσωπα και καταστάσεις. Θα αλλάξει το στυλ οδήγησής του.
Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητή των MotoGP το παραδέχτηκε.
Δεν είναι στην ίδια φόρμα, όπως ήταν με τη Yamaha. Όμως ο Ρόσι δεν είναι τυχαία ο superstar των αγώνων και δήλωσε πως περνά στο σχέδιο «Β».

Θα αλλάξει το στυλ οδήγησής του για να προσαρμοστεί ο ίδιος στη Ducati και όχι να προσαρμόσει τη μοτοσικλέτα σε αυτόν αφού δεν προλαβαίνει.
«Πρέπει να οδηγώ τη μοτοσικλέτα γλιστρώντας την με το γκάζι για να στρίβει διατηρώντας την ταχύτητά της» δίλωσε στο site του περιοδικού Motosprint στην Ιταλία και πρόσθεσε: « Ο Νίκι (Χέιντεν) είχε δίκιο που μιλούσε για αδράνεια από το πλαίσιο εκείνος πρόλαβε και δούλεψε για να την καταπολεμήσει εγώ δεν προλαβαίνω να το κάνω γιατί δούλευα για τη φυσική μου κατάσταση». Και κατέληξε: «Η Ducati είναι πολύ διαφορετική από τη Yamaha κάνω προσωρινά αυτή την υποχώρηση ώστε να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε και με το χρόνο θα λύσουμε το μικρό αυτό πρόβλημα.»

Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή