MotoGP Ιαπωνία: V. Rossi με πόνους στη μάχη για τη νίκη

Ο Valentino Rossi ξεκινά από τη δεύτερη θέση της εκκίνησης στο GrandPrixτης Ιαπωνίας στην πίστα Motegiγια τα MotoGP. Παρά τη δεύτερη θέση στην εκκίνηση προετοιμάζεται για ένα δύσκολο αγώνα.

MotoGP Ιαπωνία: V. Rossi με πόνους στη μάχη για τη νίκη
1'

Ο Rossi, ο οποίος αγωνίζεται στην Ιαπωνική πίστα με κάταγμα στο δείκτη του δεξιού του χεριού, κατάφερε να μείνει μόλις 55/1000 του δευτερολέπτου πίσω από το χρόνο του Andrea Dovizioso, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το πιο μαλακό πίσω ελαστικό.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις κατατακτήριες. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία μου pole, που είναι πάρα πολλά» δήλωσε ο Rossiκαι πρόσθεσε: «Η δεύτερη θέση είναι πολύ σημαντική για τον αγώνα, διότι είναι πολλοί οδηγοί πολύ κοντά. Δουλέψαμε σκληρά με την ομάδα και κάναμε καλή δουλειά. Ο ρυθμός μου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και φαίνεται ότι η Ducati, ο Pedrosa και ειδικά οι Marc και Jorge είναι λίγο πιο γρήγοροι από εμένα. Αν θέλουμε να παλέψουμε για τη νίκη αύριο, πρέπει να βελτιωθούμε. Πονούσα περισσότερο χτες, αλλά σήμερα τα πράγματα ήταν καλύτερα. Παράλληλα, η αδρεναλίνη αύριο στον αγώνα θα με βοηθήσει πολύ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή