H Porsche βραβεύει την Schaeffler

Η Schaeffler παρέλαβε βραβείο προμηθευτή από την Porsche για επιτυχημένη συνεργασία δεκαετιών...

Η Schaeffler παρέλαβε βραβείο προμηθευτή από την Porsche για επιτυχημένη συνεργασία δεκαετιών. Η Schaeffler κατασκευάζει εξαρτήματα όπως αυτά στο σύστημα ελέγχου μεταβλητών βαλβίδων (VarioCam Plus).

Ο καθηγητής κύριος Πέτερ Πλίους, Πρόεδρος του Schaeffler Group Automotive, απέδωσε το βραβείο στην ομάδα του Τμήματος Συστημάτων Κινητήρων στο Herzogenaurach. «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το συγκεκριμένο βραβείο», δήλωσε και πρόσθεσε: « έτσι αποδεικνύεται η καινοτόμος δύναμη και η ποιότητα κατασκευής, έννοιες που βασίζονται στα επιτεύγματα των δημιουργικών και με συνείδηση ποιότητας υπαλλήλων μας».

Η συνεργασία των δύο εταιριών ξεκίνησε από την Porsche 356. Ήταν η πρώτη εταιρία που κατασκεύασε καινοτόμους συμπλέκτες με διάφραγμα με τη μάρκα LuK στα μέσα της δεκαετίας του 1960. Κατά τη διάρκεια της ίδιας δεκαετίας επίσης, η Schaeffler έθεσε τις βάσεις για την τεχνογνωσία στους κινητήρες εσωτερικής καύσης, εξελίσσοντας υψηλής ακρίβειας εξαρτήματα βαλίδων κυλινδροκεφαλής. Ανάμεσα σε άλλα αυτοκίνητα, αυτά τα εξαρτήματα δοκιμάστηκαν στην αγωνιστική Porsche 917 Le Mans.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr