Στον ΣΥΡΙΖΑ γουστάρουν ροζ σημαίες

Αδιόρθωτοι και με το νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να υπερασπίζονται τη ροζ σημαία της ντροπής

Στον ΣΥΡΙΖΑ γουστάρουν ροζ σημαίες
2'

Μάλιστα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν και σχετική ερώτηση στη Βουλή διαμαρτυρόμενοι γιατί το ΥΠ.ΕΞ κατέβασε την παραποίηση του εθνικού μας συμβόλου από το Προξενείο της Νέας Υόρκης. Ό,τι και να σχολιάσεις είναι χάσιμο χρόνου για ένα κόμμα που πλέον έχει πάρει τη μεγάλη κατηφόρα, με έναν πρόεδρο τουρίστα που γυρίζει γύρω γύρω αδιαφορώντας για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας.

Η μόνη τους ασχολία είναι να στρέφουν τα πυρά τους κατά της Ιεράς Συνόδου που διαφωνεί με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και να υπερασπίζονται ροζ σημαίες. Αφήστε το άλλο. Τον Στέφανο τον πέρασε σε δημοφιλία και ο Αλέξης Χαρίτσης!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – προς το παρόν - προηγείται μόνο του Δημήτρη Νατσιού και του Βασίλη Στίγκα. Δεν ξέρω βέβαια για πόσο… Προσώρας το ζεύγος Κασσελάκη – Τάιλερ δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτά. Έχει άλλες δουλειές στο Παρίσι.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Στέφανος και ο Τάιλερ πήγαν στη Γαλλία για να δουν από νομικής πλευράς το θέμα της τεκνοθεσίας το οποίο τους απασχολεί αφού θέλουν δύο αγόρια κατά δήλωσή τους. Έχει βουίξει ο τόπος και στην Κουμουνδούρου έχουν παγώσει όλοι με τα καμώματά του. Από το περιβάλλον του Κασσελάκη διαρρέεται ότι δήθεν το ζεύγος πήγε Παρίσι για ζητήματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Όμως το ίδιο μας έλεγαν όταν πήγε στις ΗΠΑ για να παντρευτεί με τον Τάιλερ. Και τότε μας έλεγαν ότι πρέπει να ρυθμίσει κάτι δικαστικές εκκρεμότητες από το παρελθόν και ο άνθρωπος μας ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι φοράει… κουλούρα!

Αυτές είναι οι προτεραιότητες του Στέφανου μας αρέσει δεν μας αρέσει…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή