Πολιτικός αρχηγός με μυαλό 15χρονου

Το τελευταίο περιστατικό με την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από ραδιοφωνικό σταθμό επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι ανώριμος

Πολιτικός αρχηγός με μυαλό 15χρονου
Αρχείου - In Time
1'

Όταν του τέθηκαν συγκεκριμένες «καυτές» ερωτήσεις από δημοσιογράφο της Ρόδου και του επισημάνθηκε ότι δεν έχει ενημέρωση για τα τοπικά ζητήματα, κατά τη διάρκεια συνέντευξή του στο Real Voice, ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε στη δημοσιογράφο και έφυγε από το στούντιο.

Αντιλαμβάνεστε ότι τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στη Μεταπολίτευση με πολιτικό αρχηγό να αποχωρήσει από στούντιο…

Δεν είναι μόνο ζήτημα αγένειας και κακών τρόπων. Είναι ζήτημα ανωριμότητας και αυτό είναι ακόμα χειρότερο από μια επιτηδευμένη αγένεια. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να συγκρατήσει την ψυχραιμία του και αντιδρά ως έφηβος 15 ετών.

Δεν ξέρει και δεν μπορεί να καλύψει το πολιτικό του έλλειμμα και την άγνοιά του για όλα τα ζητήματα.

Μπορεί κάποιον να εμπιστευτεί ένα τόσο ανώριμο άνθρωπο για να κυβερνήσει την Ελλάδα;

Δυστυχώς το θέαμα της αποχώρησής του ήταν θλιβερό, αλλά και συνάμα διδακτικό για όλους εμάς. H «δημοκρατία» του Στέφανου Κασσελάκη περιορίζεται στις έννοιες: Ειρωνεία, μαγκιά, αλαζονεία, συνθήματα, αφορισμοί και επί της ουσίας τίποτα. Το απόλυτο τίποτα με μπόλικο καθόλου!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή