Κασσελάκης: Πάλι μπερδεύτηκε ο ΣτέΚας με το Πόθεν Έσχες

Δεν έχει καταλάβει ότι η λογοδοσία για το πώς απέκτησε την περιουσία του γίνεται στο όνομα του λαού κι όχι επειδή τον πιέζει η ΝΔ.
Κασσελάκης: Πάλι μπερδεύτηκε ο ΣτέΚας με το Πόθεν Έσχες
EUROKINISSI.
2'

Καταρχήν μην με ρωτήσετε ποιος είναι ο ΣτέΚας… Είναι συντομογραφία του Στέφανου Κασσελάκη για να μην χάνουμε χρόνο. Πάμε τώρα στην ταμπακιέρα. Ανάρτησε στο ΤικΤοκ ένα βίντεο ότι επιτέλους θα πει στο λαό ποια είναι τα περιουσιακά του στοιχεία. Μέχρι εδώ όλα καλά όλα ανθηρά.

Μόνο που εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ ότι δήθεν τον πιέζει σφόδρα για την υπόθεση του Πόθεν Έσχες. Κάνει μέγα λάθος ο πρόεδρας. Δεν λογοδοτεί συ Νέα Δημοκρατία ούτε στον Μητσοτάκη.

Οι πολιτικοί αρχηγοί λογοδοτούν στο λαό. Και δεν είναι στη διακριτική τους ευχέρεια η διαφάνεια. Είναι υποχρέωσή τους. Άρα τα περί Νέας Δημοκρατίας πάνε περίπατο…

Σήμερα λοιπόν θα έχει ενδιαφέρον να μας πει όχι μόνο τα περιουσιακά του στοιχεία, δηλαδή πόσα σπίτια έχει, πόσα αυτοκίνητα, πόσες καταθέσεις κλπ…

Να μας πει κι αν χρωστάει, αν έχει δάνεια και πού, αν έχει offshore οι οποίες ενδεχομένως ελέγχονται, αν έχει δικαστικές περιπέτειες αστικής φύσεως κλπ.

Πώς πήρε τα δάνεια που πήρε και πώς έγινε εφοπλιστής; Είναι εφοπλιστής κανονικός ή μουσαντένιος όπως υποστηρίζουν οι επικριτές του.

Να βάλει ένα τέλος στη σχετική φημολογία που ανθεί από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα.

Το αν έχει 3 ή 13 σπίτια είναι το έλασσον.

Το μείζον είναι να μην μπερδεύεται ο πρόεδρος.

Το «θα σας πω τα περιουσιακά μου στοιχεία», είναι άλλο πράγμα από το θα δώσω στη δημοσιότητα το Πόθεν και το Έσχες.

«Πώς» δηλαδή «τα απέκτησα». Αυτό είναι κάτι άλλο κύριε εφοπλιστά μου… Το ´χουμε bro; Ή δεν το καταλαβαίνεις κι αυτό;

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή