Μάλλον δεν θα βρίσκει λογιστή ο Κασσελάκης για το Πόθεν Έσχες

Έχουν λυσσάξει όλοι με το Πόθεν Έσχες του Στέφανου της... Ελλάδας - Γιατί καθυστερεί να το δημοσιοποιήσει; Τι κρύβει;

Μάλλον δεν θα βρίσκει λογιστή ο Κασσελάκης για το Πόθεν Έσχες
EUROKINISSI.
2'

Ντροπή σας! Τίποτα δεν κρύβει. Απλά δεν βρίσκει λογιστή και ο ίδιος δεν προλαβαίνει να το φτιάξει γιατί ασχολείται με τους ισολογισμούς της Ελλάδας όπως ο ίδιος έχει δηλώσει προκειμένου να είναι έτοιμος σε λίγο που θα γίνει πρωθυπουργός.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Σιγά να μην φοβάται ότι θα τον κατηγορήσουν για κάτι.

Το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη τείνει να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα.

Άκου τι λένε κάποιοι κακεντρεχείς. Οτι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φοβάται να παρουσιαστεί σε μία περίοδο έντονων εσωκομματικών διεργασιών και στην συνέχεια σε μία προεκλογική περίοδο ως «πλούσιος».

Δηλαδή τι θα μας πει ξαφνικά; Ότι είναι φτωχός;

Αυτός δεν έλεγε στις πρώτες συνεντεύξεις που παραχώρησε ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί να δουλέψει ποτέ ξανά στην ζωή του, ενώ στην συνέχεια κάθε άλλο παρά απέκρυψε την οικονομική του άνεση. Η προβολή της αγοράς διαμερίσματος 1,8 εκατ. ευρώ στο Κολωνάκι ή η παρουσίαση του εξοχικού του στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης μόνο φτώχεια δεν δείχνουν.

Επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ξεκαθαρίσει τον τρόπο που σκέπτεται να κινηθεί σε σχέση με την παράδοση του Πόθεν Έσχες του. Άραγε πρόκειται απλά να καταθέσει την Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής και την Εισαγγελία μια και βρίσκεται υπό το καθεστώς έρευνας, δίχως να την δημοσιοποιήσει; Προτίθεται στο ευρύ κοινό απλά να κοινοποιήσει κάποιο είδος κειμένου όπου απλά θα περιγράφει την «επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία» όπως λέει;

Μάλιστα σε τηλεοπτικές δηλώσεις του είχε αναφέρει πως σκέπτονταν να δώσει στην δημοσιότητα στοιχεία για το Πόθεν Έσχες του παράλληλα με ένα «πακέτο» προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την διαφάνεια. Τις προθέσεις αυτές όμως αναίρεσε με την τελευταία του δημόσια τοποθέτηση στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή One Talk λέγοντας ότι έχει διορία έως τις 30 Ιουνίου.

Κάτι δεν λέει καλά ο πρόεδρος και όσο καθυστερεί τόσο φουντώνουν οι φήμες πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα...

Εγώ βέβαια είμαι με τον Στέφανο. Πρόεδρε πάρε το χρόνο σου. Πήγαινέ το χαλαρά. Πες: «Θα το δώσω όταν γίνω πρωθυπουργός». Θα τους κουφάνεις όλους.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή