Έλεος με τους κατσαπλιάδες των Σκοπίων

«Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι», λέει μια σοφή παροιμία. Τα πολιτικά κουρέλια των Σκοπίων πήραν φόρα και πλέον η προκλητικότητά τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο προσβολής. 
Έλεος με τους κατσαπλιάδες των Σκοπίων
Αρχείου - AP
1'

Σ' ένα εθνικιστικό και αλυτρωτικό παραλήρημα για άλλη μια φορά η πρόεδρος των Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα μίλησε για «Μακεδόνες του Αιγαίου» και επιτέθηκε ξανά στη χώρα μας.

Η κ. Σιλιάνοφσκα στον λογαριασμό που διατηρεί στο «Χ», και στο οποίο συνεχίζει να δηλώνει πρόεδρος της «Μακεδονίας» ενημέρωσε ότι είχε συνάντηση μ' έναν σύλλογο, του οποίου τα μέλη δηλώνουν παιδιά, απόγονοι προσφύγων διωχθέντων από τη «Μακεδονία του Αιγαίου».

Αντιλαμβάνεστε ότι η τρέλα αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί και οι διπλωματικές comme il faut απαντήσεις δεν τους σταματούν με τίποτα.

Οι άνθρωποι είναι παντελώς ανιστόρητοι και απολίτιστοι και δεν καταλαβαίνουν από πολιτικούς καθωσπρεπισμούς.

Δεν είναι δυνατόν η χώρα μας να δέχεται τέτοιες προσβολές από μια χούφτα κατσαπλιάδων.

Όσο και να θέλει κανείς να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία και υπευθυνότητα τις εξελίξεις δεν μπορεί να αφήνουμε στο κενό τέτοιες αθλιότητες.

Πόσο πιο χαμηλά πρέπει να πέσει η εθνική μας αξιοπρέπεια για να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση κι ένα τέλος σε αυτή την παρωδία;

Πόσο ακόμα θα δεχόμαστε των ευτελισμό χιλιάδων χρόνων ιστορικής εθνικής κληρονομιάς από ανύπαρκτους;

Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται αυτό το γαϊτανάκι των προκλήσεων κι εμείς να κάνουμε ότι κοιμόμαστε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή