Ο Φειδίας της ντροπής

Αν είναι αλήθεια τα όσα καταγγέλλονται για τον youtuber Κύπριο ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, τότε μάλλον πρέπει να βρει τρύπα να κρυφτεί

Ο Φειδίας της ντροπής
1'

Συγκεκριμένα, οι συγγενείς των αγνοουμένων έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση του Σαββάτου στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, με αφορμή τα 50 χρόνια από την εισβολή του «Αττίλα».

Όπως καταγγέλλει ο «Σύνδεσμος Συζύγων Τέκνων Αγνοουμένων "οι 1.619"», ο ευρωβουλευτής απάντησε ειρωνικά και απαξιωτικά απέναντι σε μέλη που τον προσέγγισαν για να του ζητήσουν να προωθήσει το θέμα των αγνοουμένων στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του συγκεκριμένου σωματείου, ζήτησαν από τον Φειδία Παναγιώτου να διοργανώσει στο Ευρωκοινοβούλιο εκδήλωση για τους αγνοούμενους, στην οποία θα συμμετείχαν και οι ίδιοι, με αφορμή τα 50 χρόνια από την εισβολή στη Μεγαλόνησο.

Όμως ο Φειδίας Παναγιώτου φέρεται, όχι μόνο να αρνήθηκε, αλλά και να τούς είπε: «μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου», «ποια νομίζεις ότι είσαι», «εν τζι εν έτσι που δουλεύκει το ευρωκοινοβούλιο», «τζι εγώ έχω θείο αγνοούμενο αλλά εν κάμνω έτσι» και «εν τζι εν μόνο εσύ κόρη μου που είσαι ορφανή».

Αν είναι αλήθεια τα παραπάνω ο άνθρωπος είναι για λύπηση… όμως συγχωρέστε με: Θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όσοι τον ψήφισαν και του έδωσαν το δικαίωμα να κάνει αυτές τις σαχλαμάρες.

Επίσης τις ευθύνες τους πρέπει να αναλάβουν και αυτοί που πήγαν να ζητήσουν «βοήθεια» από έναν τέτοιο τύπο…

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή