Μεταξουργείο: Αυτά είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσαν ναρκωτικά

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που κατηγορείται ότι διακινούσε συστηματικά ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Μεταξουργείο: Αυτά είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσαν ναρκωτικά
1'

Η δημοσιοποίηση έγινε μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και αφορά τόσο στα στοιχεία των οκτώ συλληφθέντων όσο και στα στοιχεία των ασύλληπτων μελών. Στη δημοσιότητα δόθηκε επίσης και βίντεο που δείχνει τον τρόπο δράστης των μελών της οργάνωσης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατά την έρευνα τους διαπίστωσαν ότι η διακίνησης των ναρκωτικών γινόταν στο Μεταξουργείο.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα συλληφθέντα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης:

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έκρυβαν τις ναρκωτικές ουσίες σε δέντρα, σε θόλους αυτοκινήτων, σε κάδους απορριμμάτων, σε παρτέρια αλλά και σε διάφορα σημεία των δρόμων, όπως κάτω από σταθμευμένα οχήματα ή φρεάτια. Στην περιοχή προσέγγιζαν καθημερινά μεγάλος αριθμός τοξικοεξαρτημένων για να προμηθευτούν ναρκωτικές ουσίες ενώ αποκαλύφθηκε πλήθος αγοραπωλησιών ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα μη συλληφθέντα μέλη της οργάνωσης:

Δείτε επίσης στο βίντεο που ακολουθεί τον τρόπο δράσης της εγηληματικής οργάνωσης:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνησης της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή