ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΙ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ 82ΧΡΟΝΟΥ

Λιόσια: Προσπάθησε να εξαφανίσει τη σορό του πατέρα του - Οι δικαιολογίες για τη δυσοσμία

Οι κακώσεις είναι μεταθανάτιες και πιθανότατα έχουν γίνει κατά την μεταφορά της σορού στην αυλή, πριν αυτή καεί
Λιόσια
Intime News
2'

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης με τη σορό του 82χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένη στην αυλή του σπιτιού του στα Άνω Λιόσια. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, από την έρευνα των αστυνομικών και από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια, καθώς ο ηλικιωμένος φαίνεται ότι πέθανε από παθολογικά αίτια.

Οι κακώσεις είναι μεταθανάτιες και πιθανότατα έχουν γίνει κατά την μεταφορά της σορού στην αυλή, πριν αυτή καεί. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναμένουν και τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές – τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στην συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη, ένα κεφάλι και πόδια.

Ποινική δίωξη στον 59χρονο γιο

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής, ασκήθηκε στον 59χρονο που συνελήφθη στα Άνω Λιόσια γιατί έκαψε τη σορό του πατέρα του στην αυλή του σπιτιού τους.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση φαίνεται πως ο θάνατος του ηλικιωμένου δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο διενέργειας ψυχιατρικής εξέτασης στον 59χρονο.

«Τον έκαψα γιατί δεν είχα χρήματα για την κηδεία»

Ο γιος του φέρεται να ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι τον έκαψε γιατί δεν είχε χρήματα να τον κηδέψει. Στη γειτονιά αναφέρουν ότι ο 59χρονος φρόντιζε μόνος του τον πατέρα του, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν συχνοί καυγάδες μεταξύ τους, όπως μετέδωσε το Mega.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 59χρονος φέρεται να είχε τεμαχίσει τη σορό. Η Αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι από γείτονες, καθώς είχε αρχίσει να αναδύεται η δυσοσμία. Την περασμένη Δευτέρα ή Τρίτη, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο γιος έκαιγε κάτι στην αυλή του σπιτιού. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν ότι είχε κληθεί η Πυροσβεστική, αλλά όταν έφτασε, εκείνος την είχε σβήσει και οι πυροσβέστες δεν προέβησαν σε έλεγχο.

«Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά»

Στην ανατριχιαστική ομολογία του, ο 59χρονος γιος του ηλικιωμένου, αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΑΝΤ1, ότι δεν άντεχε άλλο την μυρωδιά που αναδυόταν από την σορό του πατέρα του και «αναγκάστηκε» να την πυρπολήσει.

Ο 59χρονος φέρεται να έχει πει στην Αστυνομία πως ο πατέρας του πέθανε, ο ίδιος δεν άντεχε την μυρωδιά, τον έβγαλε έξω και έβαλε φωτιά. Στην ερώτηση αν τον τεμάχισε, υποστήριξε ότι κάποια στιγμή τα άκρα του αποκολλήθηκαν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή