Νέο Ψυχικό: Προσήχθη βασικός ύποπτος για την υπόθεση δολοφονίας του τοπογράφου

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.
Νέο Ψυχικό: Προσήχθη βασικός ύποπτος για την υπόθεση δολοφονίας του τοπογράφου
2'

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στραφεί σε Αθήνα και Μύκονο με κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νησί των Ανέμων. Τέσσερις ημέρες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση, η έρευνα στη Μύκονο έχει επικεντρωθεί σε πρόσωπα που ήξεραν το θύμα και τις επαγγελματικές δραστηριότητες που ανέπτυξε στο νησί τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προσήχθη στη ΓΑΔΑ βασικός ύποπτος, που είναι γνωστός στις Αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές, ελληνικής καταγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, οικογένεια και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον τοπογράφο που δολοφονήθηκε άγρια στο Ψυχικό. Η κηδεία του τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στο Χαλάνδρι.

Το προφίλ του εκτελεστή

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα 80 βίντεο που αναλύουν οι αστυνομικοί από το σημείο της εκτέλεσης στο Ψυχικό, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον «μοναχικό λύκο» που ζωσμένος με δύο «9άρια» πιστόλια είχε την ψυχραιμία να προσεγγίσει το αυτοκίνητο του τοπογράφου χωρίς να κατέβει από τη μηχανή και να τον πυροβολήσει δεκάδες φορές, στοχεύοντας μόνο με το ένα χέρι.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταλήξει ακόμα εάν πρόκειται για «εισαγόμενο» εκτελεστή ή για κάποιον «εγχώριο» που συγκαταλέγεται στη λίστα με αυτούς που πληρώνονται μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να δολοφονήσουν με «ανάθεση».

Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται τουλάχιστον τρία άτομα από τη Μύκονο, που συνδέονται με την επαγγελματική δραστηριότητα του θύματος και θα μπορούσαν να έχουν δώσει εντολή για το συμβόλαιο θανάτου.

Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται το κινητό τηλέφωνο, το ρολόι και το προσωπικό λάπτοπ του τοπογράφου, ώστε οι Αρχές να εντοπίσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εκτελεστή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή