Αμφιλοχία: Το καρτέρι θανάτου στην 36χρονη, η χαριστική βολή και η τελευταία της ανάρτηση

Ο 42χρονος περίμενε την εν διαστάσει σύζυγό του για να τη σκοτώσει και στη συνέχεια να βάλει τέλος στη ζωή του

Αμφιλοχία: Το καρτέρι θανάτου στην 36χρονη, η χαριστική βολή και η τελευταία της ανάρτηση
3'

Το δικό της μήνυμα για τους ανθρώπους που αγαπούν είχε στείλει μέσω social media η 36χρονη που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αμφιλοχία, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σε ανάρτηση στο Instagram, η 36χρονη είχε δημοσιεύσει μια εικόνα, στην οποία υπήρχε το μήνυμα: «Ξεχωριστοί οι άνθρωποι που μιλούν με τα μάτια… που νιώθουν με την ψυχή… και αγαπούν με πράξεις!».

amfiloxia-anartisi.jpg

Το καρτέρι θανάτου στην Αμφιλοχία

Ο 42χρονος περίμενε την εν διαστάσει σύζυγό του για να τη σκοτώσει και στη συνέχεια να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 42χρονος πήγε με το κυνηγετικό όπλο στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του ενώ εκείνη δεν ήταν εκεί.

Την περίμενε να επιστρέψει και μόλις άκουσε το αυτοκίνητό της να πλησιάζει πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο καπό του ΙΧ και την πυροβόλησε στο παρμπρίζ. Στη συνέχεια πήγε δίπλα της και της έδωσε τη χαριστική βολή και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η 36χρονη, δύο μέρες πριν τη δολοφονία της, είχε υποβάλει μηνυση για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, για πράξεις που έγιναν την Τετάρτη (10/7) στην Αμφιλοχία. Δεν κατέστη, όμως, τότε δυνατή η σύλληψη του δράστη στα όρια του αυτοφώρου. Ακόμα, η γυναίκα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή ούτε panic button. Τέλος, ο δράστης διέμενε στο σπίτι του πατέρα του.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, ανευρέθησαν νεκροί στην περιοχή της Αμφιλοχίας 36χρονη γυναίκα και 43χρονος άνδρας, οι οποίοι έφεραν τραύμα από κυνηγετικό όπλο. Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο 43χρονος πυροβόλησε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός οχήματος και κατόπιν αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Επισημαίνεται ότι η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα τη 10η Ιουλίου 2024, πλην όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του panic button.

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή