Δολοφονία στην Αμφιλοχία: Συγκλονίζει ο κουμπάρος του ζευγαριού - «Με απείλησε με την καραμπίνα»

Τα τελευταία δραματικά λεπτά πριν τη δολοφονία στην Αμφιλοχία περιγράφει ο κουμπάρος του ζευγαριού

Δολοφονία στην Αμφιλοχία: Συγκλονίζει ο κουμπάρος του ζευγαριού - «Με απείλησε με την καραμπίνα»
2'

Συγκλονίζει η κατάθεση του κουμπάρου του ζευγαριού στην Αμφιλοχία για τα τελευταία δραματικά λεπτά, πριν ο εν διαστάσει σύζυγος της Αρετής την σκοτώσει και στη συνέχεια βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο κουμπαρος του ζευγαριού αισθανόταν το κακό, που επρόκειτο να γίνει και προσπαθούσε να σταματήσει τον 44χρονο. Ωστόσο, ο δράστης δεν δίστασε να στρέψει την καραμπίνα ακόμα και ενάντια στον ίδιο.

«Του είπα τι πας να κάνεις;»

«Η μικρούλα πήρε τηλέφωνο την γυναίκα μου και της είπε ότι ο μπαμπάς είχε πάει στο σπίτι και είχε μια καραμπίνα. Η γυναίκα μου κατέβηκε στον πρώτο όροφο αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι. Λίγο αργότερα μπήκαμε στο σπίτι και τότε είδα τον Μπάμπη . Προσπάθησα να τον ηρεμήσω όπως μπορούσα. Όταν ήρθε το αυτοκίνητο με την Αρετή το ακούσαμε. Σταμάτησε ακριβώς μπροστά στην πόρτα. Τότε του είπα «τι πας να κάνεις; Μην κάνεις καμιά βλακεία». Ο Μπάμπης πήδηξε από το μπαλκόνι πάνω στο αυτοκίνητο, κατέβηκα και εγώ από τις σκάλες».

«Έστρεψε το όπλο εναντίον μου και με απείλησε»

Ο κουμπάρος του ζεύγους αναφέρει στην κατάθεσή του για την απειλή που δέχθηκε:

«Του ξαναείπα: «Τι πας να κάνεις;». Τότε έστρεψε το όπλο προς το μέρος μου και με απείλησε. Στάθηκε από το παράθυρο του συνοδηγού και από εκεί έριξε τον δεύτερο πυροβολισμό προς την Αρετή. Στη συνέχεια τον είδα να πηγαίνει προς το ασημί αυτοκίνητο που είναι έξω από το σπίτι και δευτερόλεπτα αργότερα άκουσα τον πυροβολισμό. Τα έχασα και έτρεξα προς το αστυνομικό τμήμα.

«Πάρε τηλέφωνο το 100, με σκοτώνει ο πατέρας» - Το τηλεφώνημα της Αρετής στο παιδί της

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς της 36χρονης Αρετής, που δολοφόνησε ο εν διαστάσει σύζυγός της στην Αμφιλοχία και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο 43χρονος είχε κακοποιητική συμπεριφορά και γι' αυτό η Αρετή είχε αποφασίσει να χωρίσουν.

Μάλιστα, ένα από τα περιστατικά βίας είχε λάβει χώρα σε παραλία της Αμφιλοχίας, με τον 43χρονο να τη χτυπά και εκείνη να καλεί τον γιο της, ζητώντας του να τηλεφωνήσει στους αστυνομικούς. Μιλώντας στο MEGA η μητέρα της Αρετής είπε: «Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε».

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, η κόρη της είχε καλέσει τον γιο της, λέγοντάς του: «Βασίλη, πάρε τηλέφωνο το 100, με σκοτώνει ο πατέρας».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή