Δράμα: 17χρονος μαχαίρωσε στο λαιμό 22χρονο

Με αίμα βάφτηκε το Κέντρο Προστασίας Παιδιού της Δράμας το απόγευμα της Δευτέρας (20/4/2015) μετά από καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο νεαρά αγόρια.

Δράμα: 17χρονος μαχαίρωσε στο λαιμό 22χρονο
1'

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 17χρονος, με ιστορικό επιθετικής συμπεριφοράς και στο παρελθόν τρόφιμος του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Δράμας τσακώθηκε άγρια με έναν 22χρονο φαντάρο που στο παρελθόν είχε επίσης φιλοξενηθεί στην κοινωνική δομή της περιοχής και είχε βγει με άδεια από τη μονάδα του για να επισκεφθεί το Κέντρο Προστασίας Παιδιού.

Ο 17χρονος πάνω στον καυγά άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 22χρονο στο λαιμό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας με τους γιατρούς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Όπως διαπιστώθηκε, τα τραύματα του 22χρονου ήταν ελαφρά και ως εκ τούτου αποχώρησε μετά από λίγη ώρα.

Για τον διαπληκτισμό ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία και προχώρησε στη σύλληψη του 17χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων. Παράλληλα κατασχέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να επιτεθεί στον 22χρονο.

Πηγή: thrakitoday.com

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή