Απόστολος Λύτρας: Η πρώτη νύχτα στη φυλακή και ο τσακωμός με συγκρατούμενό του

Μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ακολούθησε ένα θρίλερ εξελίξεων και έτσι ο Απόστολος Λύτρας προφυλακίστηκε για παραβίαση περιοριστικών όρων
Απόστολος Λύτρας
Η στιγμή που ο Απόστολος Λύτρας οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας
3'

Ο Απόστολος Λύτρας βρέθηκε από τις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου υπερασπιζόταν πολίτες, κατηγορούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται πλέον στο σωφρονιστικό ίδρυμα, καθώς προφυλακίστηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος μεταφέρθηκε στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών και «εγκαταστάθηκε» σε κελί, στο οποίο υπάρχουν ακόμη δύο κρατούμενοι, ο ένας για υπόθεση ναρκωτικών και ο άλλος για απάτες. Ο Απόστολος Λύτρας πέρασε το πρώτο του βράδυ στη φυλακή και θα δέχεται πλέον επισκέπτες τους στενούς του συνεργάτες καθώς και τους συγγενείς του ενώ θα είναι σε επικοινωνία και με τον δικηγόρο του.

Μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ακολούθησε ένα θρίλερ εξελίξεων και έτσι ο γνωστός ποινικολόγος προφυλακίστηκε για παραβίαση περιοριστικών όρων, καθώς φέρεται να απέστειλε απειλητικά μηνύματα στη σύζυγό του μέσω Viber.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν έξω από το σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου έφθασε η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα μαζί με την κόρη του και έναν δικηγόρο προκειμένου να πάρουν κάποια ρούχα και χρήματα.

Όταν οι τρεις τους θέλησαν να μπουν στο σπίτι επικράτησε ένταση με τον πατέρα της συζύγου του να βγαίνει από το σπίτι και να τους ζητά να αποχωρήσουν και την ίδια να απευθύνεται -λίγο πριν καταρρεύσει τελικά- προς την πρώην σύζυγο του κ. Λύτρα λέγοντάς της «γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει και εσύ;».

Ο Απόστολος Λύτρας μεταφέρθηκε με περιπολικό στο σωφρονιστικό κατάστημα, πέρασε όλη την προβλεπόμενη από το πρωτόκολλο διαδικασία (τεστ covid κ.λ.π.) και τοποθετήθηκε στη λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών, εκεί όπου στο παρελθόν βρέθηκαν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς και άλλα διάσημα πρόσωπα που είχαν καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους. Στην ΣΤ' πτέρυγα εκτός από τα επώνυμα πρόσωπα, τοποθετούνται επίσης άτομα που έχουν καταδικαστεί για οικονομικά εγκλήματα ή φυλακισμένοι που η υπόθεσή τους έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα και ενδεχομένως να κινδυνεύουν στην περίπτωση που βρεθούν σε μια συνηθισμένη πτέρυγα.

Στο κελί που θα τον φιλοξενήσει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του άγριου ξυλοδαρμού της συζύγου του, ο 52χρονος ποινικολόγος πήρε ένα από τα πάνω κρεβάτια στις κουκέτες, αφού τα δύο κάτω ήταν ήδη κατειλημμένα από δύο συγκρατούμενούς του.

Τις πρώτες του ώρες στο κελί, δεν έλειψε και η ένταση όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με συγκρατούμενό του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των φυλακών, το επισκεπτήριο για τους δικηγόρους είναι κάθε πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ για τους συγγενείς το επισκεπτήριο είναι και πάλι τις καθημερινές από το πρωί έως το μεσημέρι.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή